Matthew McConaughey, fotografii rare cu fiica sa, la cea de-a 14-a aniversare. Seamănă leit cu mama FOTO

0
Publicat:

Matthew McConaughey a împărtășit cu fanii săi câtevaa fotografii rare și neașteptate cu fiica lui, Vida, săptămâna aceasta. Adolescenta seamănă leit cu mama ei, Camila Alves.

Matthew McConaughey, alături de Camila Alves FOTO AFP/ Arhivă
Matthew McConaughey, alături de Camila Alves FOTO AFP/ Arhivă

Câștigător al Premiului Academiei, actorul american în vârstă de 54 de ani, a postat joi, pe Instagram, câteva imagini cu fiica sa, Vida, care abia a împlinit vârsta de 14 ani, potrivit Daily Mail. 

Cele două fotografii, imortalizate lânga casa lor din Texas, în valoare de șase milioane de dolari, o arată pe fetița lui, o adolescentă în devenire, în natură, îmbrăcată în culori vii. Vida arăta întocmai precum mamei ei, cu același nas, ochi căprui și păr brunet, ondulat.

„Videi, care nu a trecut niciodată pe lângă o floare pe care nu a cules-o. La mulți ani”, a scris actorul, tată a trei copii.

Apoi a oferit o explicație hilară pentru faptul că urarea sa pentru Vida – care s-a născut pe 3 ianuarie 2010 – a venit cu o zi întârziere.

Matthew a scris: „*O zi întârziere pentru că dispozitivul meu mobil mi-a zburat din buzunar pe bucla roller coaster la ziua ei de naștere, ieri!*”

Sărbătoarea epică a avut loc miercuri, la parcul de distracții Six Flags din San Antonio, Texas, potrivit fiului cel mare al lui Matthew și Camila, în vârstă de 15 ani. Adolescentul a postat și el o fotografie a surorii sale mai mici, țipând cu mâinile în aer, în timp ce se afla într-un rollercoaster.

O familie fericită

„Am așteptat să postez pentru că ne-am petrecut ieri făcând unul dintre lucrurile preferate ale surorii mele!” a scris Levi, adăugând: „Happy 14th Vida!”

Matthew și Camila mai au împreună un fiu, pe nume Livingston, în vârstă de 11 ani. Ziua lui este destul de apropiată de a surorii sale, pe 29 decembrie. Matthew a avut grijă, de asemena, să onoreze ziua specială a fiului său cel mic cu o postare pe Instagram.

Actorul a împărtășit o fotografie în care el stă întins pe o canapea, cu Livingston zâmbind în poală.

Cu toate acestea, atât Matthew, cât și Camila și-au propus să-și țină copiii cât mai departe de rețelele de socializare și de viața publică.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite