Mariah Carey nu vrea să mai audă de familia ei: „Sunt distruşi şi mi-e milă de ei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariah Carey
Mariah Carey

Mariah Carey este în continuare în război cu propria familie. Artista le reproşează că nu i-am fost niciodată aproape prin susţinerea de care a avut nevoie, acuzându-i că „s-au comportat crud şi fără inimă“ cu ea.

Mariah Carey este în război cu familia ei, iar acest lucru este deja cunoscut. Însă recent, a făcut o serie de dezvăluiri, explicând că lipsa înţelegerii cu aceştia se datorează faptului că  aceştia nu au i-au fost niciodată alături. Pe fraţi îi numeşte distruşi şi refuză să petreacă timp cu ei.

„S-au comportat crud şi fără inimă cu mine cam pe tot parcursul vieţii mele. N-aş fi vorbit despre familia mea deloc, dacă ei n-ar fi făcut-o înaintea mea. Îi iert, dar n-o să-i invit să petrecem timp împreună. Sunt distruşi şi mi-e milă de ei”, a spus Mariah Carey, conform viva.ro

Sora mai mare a artistei este dependentă de droguri şi alcool, practicând prostituţia pentru a puea face rost de bani. Deşi a încercat să o ajute în repetate rânduri, cântăreaţa s-a dat bătură când a văzut că eforturile nu sunt de ambele părţi.  Nu a mai putut fi înduplecată nici în urmă cu 5 ani, când a fost nevoită să treacă prin două operaţii dificile, una la creier şi alta la coloana vertebrală.

„Mariah, te iubesc şi am nevoie disperată de tine! Te rog, nu mă abandona!”, a strigat Alison într-un clip postat pe Internet, fiind susţinută de fratele ei, Morgan.

Mai multe detalii din viaţa profesională, dar şi personală se aşteaptă a fi dezvăluite în cea de-a doua autobiografie a artistei, care va fi publicată luna aceasta.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite