Mariah Carey, decizie radicală după valul de critici cu privire la greutatea sa: „Nu mai putea să danseze“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Mariah Carey a hotărât să-şi facă o operaţie de micşorare a stomacului pentru a scăpa de kilogramele în plus, dar şi de numeroaselor critici din mediul online în legătură cu greutatea sa.

Potrivit Page Six, Mariah Carey (47 de ani) şi-a făcut o operaţie de micşorarea a stomacului, luna trecută, realizată de un chirurg renumit din Beverly Hills. 

O sursă a declarat pentru publicaţia menţionată că „Mariah a fost întotdeauna mândră de formele ei, dar în această vară, după ce s-a întors din turneul avut împreună cu Lionel Richie (68 de ani), şi-a dat seama că îi este foarte greu să mai danseze şi primea, de asemenea, numeroase crtici din mediul online, cu privire la greutatea ei corporală“. 

Micsorarea stomacului este o operaţie ce elimină aproximativ 75% din stomac. Ea se face laparoscopic şi scopul ei este de a face pacientul să mănânce cât mai puţin, ducând astfel la o scădere ponderală semnificativă, pe termen lung. 

image

Mariah Carey FOTO Getty Images

Potrivit sursei citate, artista şi-a făcut operaţia în urmă cu o lună şi deja se văd rezultatele: „Mariah se simte deja mult mai bine, iar rezultatele sunt deja vizibile“.

image

Mariah Carey, după operaţia de micşorarea a stomacului FOTO Getty Images

Mariah Carey a început să aibă probleme de greutate de câţiva ani buni, iar în 2011 a reuşit să slăbească peste 30 de kilograme după naşterea gemenilor săi. Într-un interviu din acea perioadă, artista a explicat că a reuşit să piardă în greutate datorită „unei diete stricte, dar şi unui plan de exerciţii fizice“. „Nu m-am cântărit niciodată. Oamenii cred că mint, dar este adevărat... Sunt o fată cu şolduri proeminente, sunt înaltă, aşa că am cântărit întotdeauna ceva mai mult“, a adăugat vedeta. 

Mariah Carey este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de pop şi R&B din lume. A devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, şi-a schimbat stilul, introducând elemente hip-hop în piesele sale, iar popularitatea ei a început să scadă în 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite