Mădălina Ghenea şi pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, surprinşi împreună la gala caritabilă amfAR de la Cannes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Top modelul român Mădălina Ghenea a fost însoţită de pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, fostul iubit al cântăreţei Nicole Scherzinger, la gala anuală organizată la Festivalul de Film de Cannes de amfAR – o fundaţie americană care militează împotriva SIDA. Presa britanică speculează că între cei doi ar putea exista o relaţie, scrie Mediafax.

Mădălina Ghenea, care joacă în filmul „Youth/ La giovinezza“, în regia italianului Paolo Sorrentino, şi pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton au fost fotografiaţi, unul lângă altul, la aceeaşi masă, la gala amfAR, un eveniment organizat anual în timpul Festivalului de Film de la Cannes.

Tabloidul britanic „The Daily Mirror“ speculează deja pe marginea relaţiei care ar putea exista între Mădălina Ghenea şi Lewis Hamilton, având în vedere că în luna februarie pilotul britanic s-a despărţit de iubita lui, cântăreaţa Nicole Scherzinger. „Lewis Hamilton se poate să fi găsit «Formula» câştigătoare cu modelul român transformat în actriţă, Mădălina Ghenea“, scriu jurnaliştii de la „The Daily Mirror“, citaţi de Mediafax.

Totodată, o fotografie cu Lewis Hamilton, de la gala amfAR, a fost postată pe contul de Twitter al pilotului britanic.

Cel mai mare eveniment de caritate şi monden din Europa, a 22-a gală „Cinema contra SIDA“ organizată de amfAR, fundaţia înfiinţată de celebra actriţă Elizabeth Taylor, a reunit, joi seară, la hotelul Eden Roc din Cap d'Antibes numeroase celebrităţi, printre care Sienna Miller, Jake Gyllenhaal, Diane Kruger, Michael Fassbender şi Marion Cotillard. La ediţia din acest an a evenimentului a fost strânsă o sumă totală de peste 30 milioane de dolari. În cadrul galei o sculptură uriaşă de Jeff Koons, intitulată „Coloring Book“, a fost vândută cu peste 13 milioane de dolari, potrivit site-ului evenimentului.

Lewis Hamilton şi Mădălina Ghenea FOTO HEPTA

image

Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton au avut o relaţie, marcată de câteva despărţiri şi împăcări, care a început în anul 2007. Nicole Scherzinger, fosta solistă din grupul Pussycat Dolls, s-a despărţit pentru a patra oară de iubitul ei, Lewis Hamilton, în luna februarie, după ce pilotul de Formula 1 a refuzat să o ceară în căsătorie.

Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com şi, de-a lungul timpului, ar fi avut relaţii cu actori faimoşi, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michael Fassbender, potrivit informaţiilor apărute în presa internaţională.

În pelicula „La giovinezza/ Youth“, de Paolo Sorrentino, Mădălina Ghenea joacă alături de actori renumiţi precum Jane Fonda, Harvey Keitel, Michael Caine şi Rachel Weisz. Paolo Sorrentino este cunoscut pentru pelicula „La Grande Bellezza/ The Great Beauty“, care a câştigat anul trecut premiul Oscar pentru Cel mai bun film străin.
 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite