Mădălina Ghenea, în centrul atenţiei la Cannes datorită posteriorului: „Cred că fac o treabă foarte bună la audiţii, iar acolo nu-mi arăt fundul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Top modelul român Mădălina Ghenea, în vârstă de 26 de ani, a fost prezentă la Festivalul de Film de Cannes pentru promovarea celui mai nou film al său, „Youth/ Tinereţea“, al cărui afiş, ce o înfăţişează nud, a atras numeroase comentarii.

Jurnaliştii străini scriu că modelul român Mădălina Ghenea a atras atenţia pe covorul roşu de la Cannes datorită posteriorului său, care apare nud pe afişul filmului italian „Youth/ Tinereţea“, regizat de Paolo Sorrentino. Editorii de la „The Hollywood Reporter“ sunt însă de părere că, în curând, se va vorbi despre Ghenea în calitate de actriţă şi nu doar graţie formelor sale voluptuoase.

Românca are în plan trei noi proiecte cinematografice. În două dintre ele, Ghenea a obţinut rolul principal, iar în al treilea, care va fi o producţie hollywoodiană de mare calibru, top modelul devenit actriţă va avea un rol secundar. Astfel, Mădălina Ghenea va fi protagonista fimului „Condemned to Love“, regizat de Barry Morrow („Rain Man“), pe care l-a descris drept „o poveste magică de iubire, asemenea filmelor „Chocolat/ Ciocolată cu dragoste“, „Le fabuleux destin d'Amélie Poulain/ Amélie“ şi „Midnight in Paris/ Miezul nopţii în Paris“. Filmările pentru această producţie vor începe la vară, în Italia. Mădălinea Ghenea nu a dat mai multe detalii despre celelate două filme în care va apărea.

În interviul acordat publicaţiei „The Hollywood Reporter“, Mădălina Ghenea a declarat: „Sunt foarte norocoasă. Nu am foarte multă experienţă în actorie momentan – am început (să joc în filme – n.red.) abia acum patru ani, iar un an am stat pe tuşă, aşa că (toate aceste proiecte – n.red.) sunt extraordinare. Trebuie să-i mulţumesc directoarei de casting de la Roma, Lilia Trapani Hartmann, datorită căreia am obţinut cele două proiecte de film americane. Ea a fost talismanul meu norocos.“

Ghenea a spus că nu o deranjează toată atenţia generată de posterul filmului „Youth“, în care apare goală, întrucât ea „nu vede nimic vulgar, ci frumos“. Cu toate acestea, ea speră ca munca sa atragă mai mult atenţia pe viitor. „Am trei proiecte care sunt pe drum, deci sunt ocupată până în noiembrie. Aşadar, cred că fac o treabă foarte bună la audiţii. Iar când mă duc acolo, nu îmi arăt fundul“, a completat Mădălina Ghenea.

Afişul filmului „Youth/ Tinereţea“ FOTO indiewire.com

image

Mădălina Ghenea, scenă nud în trailerul filmului „Youth / Tinereţea“

În filmul italian „Youth/ Tinereţea“, unde joacă rolul unei tinere care a câştigat concursul de frumuseţe Miss Universe, top modelul român a filmat o scenă în care apare goală într-o piscină. Ea este admirată de doi bărbaţi în vârstă, interpretaţi de actorii Michael Caine şi Harvey Keitel. Românca mai apare şi în costum de baie, defilind pe podiumul concursului de frumuseţe.

Pelicula „Youth“ spune povestea a doi prieteni trecuţi de prima tinereţe, un dirijor şi un regizor, care merg împreună într-o vacanţă în Alpi şi îşi dau seama că sfârşitul nu este departe. Din distribuţia filmului regizorului italian Paolo Sorrentino mai fac parte actorii Rachel Weisz şi Jane Fonda.

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi actori britanici, laureat de două ori cu premiul Oscar, Michael Caine (81 de ani) a filmat câteva scene împreună cu frumoasa româncă. Mădălina Ghenea nu este la prima colaborare celebră, ea jucând alături de Jude Law, în pelicula „Dom Hemingway“. De asemenea, Ghenea a filmat nud şi pentru serialul „Borgia: Adevăr şi frică “, unde o interpretează pe Dorotea Malatesta, amanta lui Cesare Borgia, fiul nelegitim al papei Alexandru al VI-lea. Românca este şiprotagonista unor scene de sex, alături de actorul britanic Mark Ryder, interpretul personajului principal.

Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană „I Soliti Idioti“, în regia lui Enrico Lando, iar în 2012 a fost recompensată cu premiul Sorriso diverso Roma, pentru interpretarea din „Razzabastarda“ de Alessandro Gassman. De asemenea, a mai jucat în filmul „Dom Hemingway“, semnat de Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law.

Pe de altă parte, în 2012, numele româncei s-a aflat în topul celor mai dorite femei întocmit de site-ul AskMen.com. Mădălina Ghenea a avut relaţii cu mai mulţi actori de la Hollywood, iar ultimul dintre aceştia a fost nominalizatul la Oscar Michael Fassbender. Anterior, românca a fost logodnica lui Gerard Butler, starul filmului „300“. Presa internaţională a asociat adeseori numele ei şi cu cel al actorului american Leonardo DiCaprio.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite