Mădălina Ghenea: „Eu nu pot spune că mă consider o femeie foarte frumoasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea are o fetiţă, pe nume Charlotte (9 luni), alături de afaceristul Matei Stratan FOTO Guliver/Getty Images
Mădălina Ghenea are o fetiţă, pe nume Charlotte (9 luni), alături de afaceristul Matei Stratan FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa Mădălina Ghenea (29 de ani) este considerată una dintre cele mai frumoase românce, are o carieră internaţională  de succes, însă este foarte modestă atunci când vine vorba de atuurile sale fizice. Într-un interviu acordat Oanei Turcu, Mădălina vorbeşte pe larg despre rolul de mamă, despre dragostea ei pentru copii, dar şi despre felul cum este percepută de public.

„Eu nu pot spune nici acum că mă consider foarte frumoasă. Le mulţumesc tuturor celor care mă compară cu unele dintre cele mai frumoase femei din lumea asta, femei pe care eu le admir foarte mult şi pe care le consider un exemplu. Însă în cazul meu este vorba de mai multe ingrediente.  Eu nu mă văd aşa minunată cum mă văd alţii. Am avut şi noroc, acesta este unul dintre ingredientele principale.  E important să faci alegerile potrivite. Chiar dacă în loc de 100 de proiecte pe an am acceptat doar 10, acestea 10 au rămas în timp“, spune Mădălina Ghenea în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu“.

Actriţa, în vârstă de 29 de ani, spune că dintotdeauna şi-a dorit să aibă un copil şi că regretă că nu a devenit mamă mai devreme.

„Am un singur regret, acela că nu am avut un copil la 20 de ani. Dintotdeauna mi-am dorit un copil şi mi se pare că acum este un pic târziu. Atât de tare mi-am dorit un copil încât am încercat chiar să adopt la un moment dat. A fost o sarcină dificilă şi m-am speriat. Nu stăteam locului. Aveam contracte, am ascuns sarcina şi am lucrat“, mărturiseşte Mădălina Ghenea.

Despre dragostea ei pentru copii, despre viaţa profesională, dar şi despre familia ei, Mădălina Ghenea vorbeşte în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu“ difuzată duminică, de la ora 17.00 la Antena Stars.

image

Mădălina Ghenea a pozat pentru prima oară cu fiica sa în numărul de decembrie al revistei Elle 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite