Luis Miguel, un Casanova al muzicii latino. S-a iubit cu Mariah Carey şi cu Aracely Arambula, dar relaţiile nu au rezistat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai de succes artişti din America Latină este Luis Miguel. Solistul are la active cinci premii Grammy şi nenumărate discuri de platină. Luis nu este renumit doar pentru muzica sa, ci şi pentru relaţiile furtunoase cu celebrităţi, cum ar fi Mariah Carey.

Luis Miguel Gallego Basteri s-a născut în San Juan, Puerto Rico, pe 19 aprilie 1970, iar părinţii săi făceau parte tot din lumea artistică, tatăl său, Gallego Sanchez, era cântăreţ, iar mama, Marcela Baster, actriţă. Luis are doi fraţi, Alejandro şi Sergio.

A fost întotdeauna talentat şi era evident că va fi cântăreţ şi că va duce mai departe "moştenirea" familiei. Tatăl său a fost primul său manager şi a vrut ca Luis să aibă succes. De aceea, relaţia dintre ei nu a fost întotdeauna idilică. Tatăl său era strict în multe privinţe, dar acesta este şi unul dintre motivele pentru care Luis Miguel a şi cunoscut celebritatea.

Citeşte mai multe aici!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite