Logodnica lui Culiță, mesaj după accident: „Suntem conștienți de gravitatea situației”

0
Publicat:

Logodnica lui Culiță Sterp a transmis un mesaj pe rețelele de socializare și și-a cerut scuze în numele artistului pentru accidentul care s-a petrecut în urmă cu câteva zile. Aceasta a precizat că ei sunt conștienți de gravitatea situației.

Logodnica lui Culiță Sterp și-a cerut scuze Foto Instagram
Logodnica lui Culiță Sterp și-a cerut scuze Foto Instagram

„Vreau să ne cerem scuze publice, atât eu, cât și Culiță pentru cele întâmplate și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea situației ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet.”,  a scris aceasta.

Logodnica artistului i-a transmis scuze și persoanei implicate în coliziune, cât și familiei acestuia, precizând că manelistul ține legătura constant cu victima.

De asemenea, tânăra a mai precizat că partenerul său și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor accidentului, scrie KanalD.

FOTO Instagram
FOTO Instagram

„Scuzele noastre se îndreaptă în special către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât le este de greu. Avem încredere deplină în actul de justiție, Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. De asemenea, dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături, toți oamenii care ne-au sunat, care s-au îngrijorat și care ne-au dat mesaje în aceste momente grele”, a spus iubita lui Culiță Sterp.

Culiță Sterp și-a distrus mașina într-un accident produs la Cluj, joi dimineață. Acesta era sub influența băuturilor alcoolice și a fugit de la locul accidentului, fiind prins mai apoi de polițiști.

Manelistul a intrat cu viteză în intersecția străzilor Eroilor cu Piața Avram Iancu, din centrul municipiului Cluj-Napoca și s-a izbit de o mașină care circula regulamentar, pe culoarea verde a semaforului. 

La volanul autoturismului care circula regulamentar se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a fost transportat la spital, însă nu a rămas internat. În urma testelor cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Culiță Sterp este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără aprobarea organelor de poliție. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite