Lady Gaga: „Prefer să fiu grasă decât superficială“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lady gaga afost criticată după ce a publicat unele fotografii pe Instagram
Lady gaga afost criticată după ce a publicat unele fotografii pe Instagram

Cântăreaţa americană Lady Gaga a declarat că preferă să fie „grasă decât superficială“, după ce mai multe fotografii ale sale, publicate pe contul de Instagram, au atras comentarii negative legate de silueta vedetei.

Vedeta, care a recunoscut în trecut că greutatea sa fluctuează din cauză că iubeşte mâncarea italiană, a dat replici acide criticilor săi, după ce o serie de fotografii care o prezentau într-un costum de baie de culoarea pielii a atras comentarii negative pe platforma de partajare de fotografii Instagram.

Una dintre fotografii, realizată în Dubai, avea ca explicaţie textul: "Mândră la orice mărime, pentru că interiorul contează. În plus, contează foarte mult cum pozezi! Întrebaţi fotomodelele!". După ce a primit şi susţinerea unui fan, cântăreaţa de 28 de ani a scris pe Twitter: „Prefer să fiu grasă decât superficială!“.

Un alt fan al vedetei a scris: „Sincer, nu îmi pot imagina cum ar fi să primesc comentarii despre greutatea mea în fiecare zi. Cât de jignitor şi degradant! Gaga e perfectă, aşa că lăsaţi-o în pace". Acest comentariu a făcut-o pe artistă să răspundă: "Toată ziua, în fiecare zi. Şi ce dacă uneori am burtă, uneori nu am? Sunt oameni care mor de foame în lume, dar cui îi pasă?“.

Lady Gaga a vorbit în trecut despre problemele de alimentaţie de care suferea şi pe care acum spune că a reuşit să le lase definitv în urmă. „M-am luptat cu o tulburare de alimentaţie timp de zece ani, aşa că iau subiectul ăsta foarte în serios, iau problemele altora foarte în serios“, a spus artista.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica „don't-ask-don't-tell“ („nu întreba, nu spune“) din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance“ şi „Poker Face“, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite