Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu, imitați bestial de Ionuț Rusu. Liviu Dragnea le gătește primilor doi oameni din stat VIDEO

0
Publicat:

Actorul de comedie Ionuț Rusu a postat un videoclip special de 1 Decembrie 2023, de Ziua Națională a României. Comediantul i-a interpretat magistral pe Klaus Iohannis, pe Marcel Ciolacu și pe Liviu Dragnea.

Ionuț Rusu îi ironizeazp pe Iohannis și pe Ciolacu Foto: captură video Ionuț Rusu
Ionuț Rusu îi ironizeazp pe Iohannis și pe Ciolacu Foto: captură video Ionuț Rusu

În videoclipul intitulat „Iohannis și Ciolacu la un ciolan”, devenit viral la scurt timp după publicarea sa pe rețelele de socializare, Ionuț Rusu abordează în mare stil satira politică, provocând hohote de râs. De Ziua Națională a României, acesta a oferit fanilor un episod umoristic de excepție.

Ionuț a ales să intre în pielea primilor doi oameni din stat, imaginându-și o discuție între președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu.

Cioli, vreau ca aceste ultime luni de mandat să conteze, vreau să fiu ținut minte... Vreau să îmi crești salariul!”, spune comediantul în timp ce îl interpretează pe Iohannis.

E inadmisibil așa ceva, este contrar valorilor mele. Abia am mărit salariile unor prieteni din aparatul de stat cu 80%, dar pe merit”, răspunde actorul în timp ce îl ironizează, de această dată, pe Marcel Ciolacu.

Concluzia momentului este memorabilă: „Nu merit eu o mărire de salariu la cât am tăcut pentru tine?”.

De 1 Decembrie, la o asemenea discuție nu putea să lipsească fasolea cu ciolan, pregătită chiar de bucătarul Liviu Dragnea. „Avem ciolan românesc, porcul guița în română atunci când l-am tăiat. Fasole, de asemenea românească, din grădinuța mea micuță, de șase hectare, românească, culeasă de slujitori români”, spune actorul în timp ce intră în pielea lui Liviu Dragnea.

Ionuț Rusu, în vârstă de 31 de ani, a devenit cunoscut după ce a urcat, în 2016, pe scena de la iUmor, când a pregătit un moment cu o serie de rugăciuni amuzante. Tânărul a câștigat notorietate în cadrul emisiunii de umor, iar de atunci momentele realizate de el sunt apreciate de un număr mare de persoane.

Recent, Ionuț Rusu a putut fi văzut, alături de George Tănase, bunul său prieten, în cadrul emisiunii „America Express”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite