Kim Kardashian şi Kanye West aşteaptă primul copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kim Kardashian (32) şi Kanye West (35) au o relaţie de câteva luni. FOTO Getty
Kim Kardashian (32) şi Kanye West (35) au o relaţie de câteva luni. FOTO Getty

Rapperul Kanye West a dezvăluit că iubita sa, Kim Kardashian, va deveni mamă. Cântăreţul a făcut oficială această veste în timpul unui concert susţinut duminică.

„Opriţi muzica şi faceţi gălăgie pentru iubita mea gravidă“, a exclamat West pe scena din Atlantic City. Pe lângă aplauzele aşteptate, fanii au reacţionat şi pe Twitter, unde i-au felicitat pe cei doi pentru realizare.

Khloe şi Kendall Kardashian, două dintre surorile viitoarei mame, au confirmat ştirea pe acelaşi site de socializare. „Este dificil să păstrezi secretele cu atâţia membri în familie. Mai ales când eşti extrem de încântat! Iubirea este totul!“, a scris Khloe în acestă dimineaţă, la care Kendall a adăugat: „Cine este încântat de copilul KIMYE? Noi“.

Kim Kardashian (32 de ani) şi Kanye West (35 de ani) au o relaţie din luna aprilie a acestui an. Prezentatoarea serialului „Keeping Up with the Kardashians“ este şi acum în proces de divorţ cu baschetbaslistul Kris Humphries, de care a decis să se despartă la numai 72 de zile după căsătoria din 2011. Hotărârea judecătorească se va da pe 15 februarie 2013.
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite