Kevin Spacey, obligat s─â pl─âteasc─â 31 de milioane de dolari produc─âtorilor serialului ÔÇ×House of CardsÔÇŁ

0
0
Kevin Spacey
FOTO House of Cards

Kevin Spacey trebuie s─â pl─âteasc─â companiei MRC care a produs serialul ÔÇ×House of CardsÔÇŁ aproape 31 de milioane de dolari pentru presupusul comportament sexual nepotrivit din culisele dramei Netflix, a decis un judec─âtor, scrie Variety.

Spacey, care l-a interpretat pe Frank Underwood, a fost dat startul serialului de-a lungul a ┼čase sezoane, dup─â ce s-a confruntat cu acuza┼úii c─â ar fi agresat sexual ┼či ar fi v├ónat b─ârba┼úi tineri, inclusiv un asistent de produc┼úie care a spus c─â Spacey l-a pip─âit, determin├ónd ancheta MRC.

Judec─âtorul Cur┼úii Superioare din Los Angeles, Mel Red Recana, a confirmat o hot─âr├óre pronun┼úat─â anterior, ├«n octombrie 2020, care consta ├«n aproximativ 29,5 milioane de dolari daune ┼či 1,5 milioane de dolari ├«n costuri ┼či onorarii.

MRC sus┼úinuse c─â Spacey le datora milioane de dolari pierdu┼úi, deoarece conduita lui gre┼čit─â i-a for┼úat s─â-l elimine din cel de-al ┼časelea sezon al serialului ┼či au fost constr├ón┼či s─â reduc─â sezonul de la 13 episoade la opt. Hot─âr├ónd ├«n favoarea produc─âtorului, mediatorul a constatat c─â comportamentul lui Spacey a constituit o ├«nc─âlcare material─â a acordurilor sale ├«n calitate de actor ┼či de produc─âtor executiv.┬á

┬áSpacey a fost acuzat pentru prima dat─â de conduit─â gre┼čit─â ├«n 2017 ├«ntr-un articol Buzzfeed, ├«n care actorul Anthony Rapp a sus┼úinut c─â Spacey i-a f─âcut avansuri sexuale ├«n 1986, pe c├ónd Rapp avea 14 ani. Produc┼úia la ÔÇ×House of Cards" a fost suspendat─â dou─â zile mai t├órziu. Ulterior, CNN a publicat o poveste ├«n care Spacey era acuzat c─â a creat un mediu ÔÇ×toxicÔÇŁ pe platoul de filmare, f─âc├ónd comentarii grosolane ┼či angaj├óndu-se ├«n atingeri neconsensuale cu tinerii angaja┼úi de sex masculin.

├Än mai, Spacey a fost ├«nvinuit patru capete de acuzare de agresiune sexual─â ┼či unul de "determinare a unei persoane s─â se angajeze ├«ntr-o activitate sexual─â de penetrare f─âr─â consim┼ú─âm├ónt" de c─âtre Crown Prosecution Service (CPS) din Regatul Unit, care a petrecut peste un an examin├ónd un dosar de Poli┼úia Metropolitan─â. Presupusele incidente au avut loc ├«n Londra ┼či Gloucestershire ├«ntre 2005 ┼či 2013.

În ciuda acestor acuzaţii, Spacey urmează să apară într-un film intitulat "Peter Five Eight".Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite