Kelly Osbourne, dată în judecată de amanta tatălui ei: „Dacă vreţi o tunsoare ieftină şi un sex oral, atunci sunaţi-o“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kelly Osbourne a fost dată în judecată de amanta prezumtivă a tatălui ei, pe care prezentatoarea TV a criticat-o şi insultat-o pe Twitter, publicându-i, de asemenea, numărul de telefon pe această platformă de microblogging, informează site-ul contactmusic.com, citat de News.ro.

Coafeza Michelle Pugh, despre care presa americană spune că ar fi avut o aventură de patru ani cu tatăl lui Kelly Osbourne, celebrul rocker Ozzy Osbourne, a deschis o acţiune în justiţie şi solicită daune şi despăgubiri.

Kelly Osbourne a publicat pe Twitter numărul de telefon al lui Michelle Pugh, dar şi câteva mesaje extrem de dure la adresa acesteia.

„Dacă cineva vrea o tunsoare ieftină, o chelie şi un sex oral, atunci sunaţi-o pe această femeie“, a scris Kelly Osbourne.

„Tatăl meu are aproape 70 de ani. Ai auzit vreodată de abuz comis împotriva persoanelor vârstnice?“, s-a adresat Kelly Osbourne coafezei Michelle Pugh.

F. Edie Mermelstein,a vocatul reclamantei, spune că Michelle Pugh „vrea să ia poziţie împotriva hărţuirii din spaţiul cibernetic şi intimidărilor la care a fost supusă de Kelly Osbourne“.

Kelly Osbourne are peste 4 milioane de admiratori („followers“) pe Twitter.

Sharon Osbourne, cu care Ozzy este căsătorit de 33 de ani, a dezvăluit recent faptul că soţul ei urmează în prezent un tratament împotriva dependenţei sexuale.

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au cunoscut la începutul anilor 1970, într-o perioadă în care Sharon lucra pentru tatăl ei, Don Arden, care era managerul trupei Black Sabbath, al cărei solist era Ozzy Osbourne. Atunci când Ozzy Osbourne a părăsit celebra trupă britanică în 1979, Sharon a preluat compania de management artistic a tatălui ei şi a început o relaţie cu Ozzy, devenindu-i manager şi ajutându-l să îşi lanseze cariera solo. În 2010, Ozzy Osbourne s-a întors la Black Sabbath, formaţia alături de care a lansat 19 albume de studio.

Soţia rockerului a declarat recent că îşi doreşte ca soţul ei să se retragă din industria muzicală înainte de a împlini vârsta de 70 de ani.

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au căsătorit pe 4 iulie 1982 şi au împreună trei copii - Aimee, în vârstă de 32 de ani, Kelly, în vârstă de 31 de ani, şi Jack, în vârstă de 30 de ani.

Familia Osbourne a făcut subiectul unui serial de tip reality-show de mare succes, ce a fost difuzat de postul de televiziune MTV între anii 2002 şi 2005. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite