Bebeluşul Ducesei de Cambridge ar putea veni pe lume „cu 10 zile mai devreme“ decât se preconizase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bebeluşul Ducesei de Cambridge s-ar putea naşte cu 10 zile mai devreme decât se preconizase, potrivit mai multor specialişti, care cred că data la care aceasta a afirmat că va naşte a fost menţionată pentru a induce în eroare presa.

Potrivit unui articol apărut pe site-ul cotidianului britanic „The Telegraph“, bebeluşul ar putea veni pe lume mai devreme de 13 iulie, data anunţată de Palatul Buckingam.

De asemenea, potrivit informaţiilor oficiale, Kate ar urma să nască la spitalul St. Mary’s, acelaşi loc unde prinţesa Diana i-a născut pe cei doi fii ai săi, pe William şi Harry. În acea perioadă, Diana însăşi a preferat să comunice presei o dată greşită.

Potrivit aceleiaşi surse, Kate şi William nu cunosc sexul copilului lor şi au ales să nu ştie până când se va naşte.

Surse din cadrul Palatului Buckingam au precizat că Ducesa va naşte natural, iar ulterior Ducele va avea un concediu de numai două săptămâni, înainte de a reveni la îndatoririle sale.

Venirea pe lume a bebeluşului va fi urmată de un bilet care va conţine detalii referitoare la sexul acestuia, la greutate şi la ora naşterii, notă pe care unul dintre angajaţii spitalului o va preda unui şofer care să o ducă la Palatul Buckingam.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite