John Cena a prezentat Premiul Oscar pentru „Cele mai bune costume” gol-goluţ / VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai controversat moment al Premiilor Oscar din acest an a fost apariţia pe scenă a vedetei din wrestling John Cena.

John Cena Oscar 2024 01, captura video

Desemnat să prezinte Premiul Oscar pentru „Cele mai bune costume”, el s-a înfăţişat publicului îmbracat doar cu... plicul care conţinea numele câştigătorului. Publicul a izbucnit în hotote de râs, dar comentariile ulterioare au fost împărţite, unii considerând că nu a fost amuzant, ci doar penibil.

Totul a făcut parte, însă, dintr-un scenariu care, la 50 de ani distanţă, a vrut să amintescă de unul dintre cele mai ciudate momente ale acestor premii. Este vorba despre ediţia din anul 1974, când, în timp ce frumoasa Elizabeth Taylor era prezentată de David Niven, pe scenă a apărut un bărbat dezbrăcat, alergând, a relatat variety.com.

„La cea de-a 46-a ediție a Premiului Academiei din 1974, David Niven era în plină prezentare a lui Elizabeth Taylor, când un bărbat dezbrăcat a alergat pe scenă”, a amintit acest incident comediantul Jimmy Kimmel „Vă puteți imagina dacă un bărbat dezbrăcat ar alerga astăzi pe scenă? Am întrebat, vă puteți imagina dacă un bărbat dezbrăcat ar traversa scena astăzi? Nu ar fi o nebunie?“, a întrebat din nou comediantul.

Acela a fost momentul în care John Cena, în vârstă de 46 de ani, a scos capul din spatele cortinei, l-a chemat pe Kimmel la el și i-a spus: „M-am răzgândit, nu vreau să mai fac schema cu protestatarul”. Și a continuat: „Doar că nu mă simt bine în privința asta. Este un eveniment elegant. Sincer, ar trebui să vă fie rușine pentru că ați sugerat o idee atât de lipsită de gust”.

În cele din urmă, însă, John Cena a apărut pe scenă, în hohotele publicului, doar în papuci şi cu plicul acoperindu-i părțile intime. Pentru că nu putea ridica plicul pentru a citi numele câştigătorului, prezentatorul Jimmy Kimmel i-a oferit un fel de cortină  pe post de togă. El a continuat să-i aranjeze "rochia" şi, de asemenea, l-a ajutat, citind nominalizații pentru „Cele mai bune costume”.

Astfel îmbrăcat, John Cena anunțat câștigătorul Premiului Oscar pentru „Cele mai bune costume”: designerul „Poor Things” Holly Waddington.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite