Irina Margareta Nistor, dezvăluiri despre marea ei iubire. A iubit timp de 28 de ani un bărbat însurat

0
Publicat:

Criticul de film Irina Margareta Nistor a făcut dezvăluiri despre viața ei personală în cadrul unui interviu cu Cristina Șișcanu Ionescu. Ea a vorbit despre povestea ei de dragoste cu un bărbat căsătorit, ce a durat 28 de ani.  

Irina Margareta Nistor
Irina Margareta Nistor

Deși a fost judecată, ea și-a asumat relația și a mers înainte. Chiar și un preot i-a dat binecuvântarea, însă cu o condiție.

Și mama și el m-au iubit atât de mult încât să-mi suporte orice, eu nu sunt cea mai comodă persoană de pe planeta asta. Nu i-am cerut niciodată să divorțeze, nici prin cap nu mi-a trecut. În primul rând, m-aș fi simțit îngrozitor”, a spus ea.

De asemenea, ea a mai povestit despre motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată, dar și despre ce regrete are acum.

Criticul de film a mai relatat despre perioada în care traducea filme, vocea ei fiind extrem de cunsoscută în cea perioadă, fiind auzită la toate filmele străine care erau vizionate pe casete vodeo.

Află ce condiție i-a pus preotul, ce regrete are, dar și de ce consideră că are mai muți copii, deși nu este mamă. Toate acestea, într-un articol amplu pe Click!.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite