Incident mortal pe platourile de filmare: Alec Baldwin afirmă că se aşteaptă ca nicio persoană să nu fie inculpată

0
0

Actorul american Alec Baldwin a afirmat că se aşteaptă ca nicio persoană să nu fie inculpată pentru incidentul mortal produs în timpul filmărilor la pelicula „Rust” şi a adăugat că a angajat un detectiv privat pentru a stabili responsabilităţile în acest caz, relatează AFP. 

Alec Baldwin în timpul unui interviu FOTO Arhivă
Alec Baldwin în timpul unui interviu FOTO Arhivă

Directoarea de imagine Halyna Hutchins a murit în octombrie anul trecut după ce arma de recuzită cu care actorul Alec Baldwin repeta o scenă pe un platou de filmare din New Mexico s-a declanşat, împuşcând-i pe Hutchins şi pe regizorul filmului, Joel Souza. Souza a fost rănit, dar a supravieţuit, relatează Agerpres

O anchetă este în curs de desfăşurare, iar procurorii nu au exclus că ar putea pune sub acuzare persoane implicate.

Cred sincer (...) (că anchetatorii) vor spune că a fost un accident. Este tragic”, a declarat Baldwin pentru CNN într-un interviu pe acest subiect difuzat vineri, precizând că a apelat la serviciile unui detectiv privat.

Deşi a susţinut că nu vrea să o „condamne” pe armuriera Hannah Gutierrez-Reed, actorul a făcut referire la aceasta şi l-a menţionat de asemenea pe asistentul de regie Dave Halls, care i-a înmânat arma cu puţin timp înainte de incident.

Cineva a pus un glonţ real în pistol şi acea persoană ar fi trebuit să dea dovadă de discernământ”, a mai spus el.

„A fost treaba” lui Hannah Gutierrez-Reed. „Treaba ei a fost să verifice muniţia şi să pună gloanţe oarbe, nu ar fi trebuit să existe nicio muniţie reală pe platou”, a mai spus el.

Sunt doi oameni care nu au făcut ceea ce trebuiau să facă", a adăugat el.

"Nu sunt aici să spun că vreau să meargă la închisoare sau ca viaţa lor să fie un iad. Nu vreau asta, dar vreau ca toată lumea să ştie că cei doi sunt responsabili pentru ceea ce s-a întâmplat", a mai spus Baldwin.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite