Ilie Năstase a deschis „cutia pandorei“: americanii „fierb“ după declarația sa despre Serena Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul de dopaj al Simonei Halep a provocat unde de șoc și în Statele Unite. Pentru că, la un moment dat, inclusiv Patrick Mouratoglou (53 de ani) a lăsat de înțeles că dopajul e ceva răspândit în lumea tenisului. Doar că, în cazul unora, folosirea unor substanțe interzise e trecută cu vederea. Sau băgată sub preș, sub forma „dopajului legal“. La vremea respectivă, Adevărul a explicat, pe larg, la ce s-a referit Mouratoglou. Iar declarația enigmatică a francezului a vizat-o și pe Serena Williams (42 de ani).

Serena Williams - Ilie Năstase
Serena Williams - Ilie Năstase

Acum, același caz Halep readuce în discuție folosirea unor substanțe interzise de către legendara jucătoare din Statele Unite. Pentru că, săptămâna trecută, în timpul audierilor de la TAS, Ilie Năstase (77 de ani), în stilul său caracteristic, a aruncat o declarație-bombă. Acesta a lăsat de înțeles că și Serena a primit substanțe interzise din partea Academiei Mouratoglou. De precizat că Serena și Patrick au lucrat împreună, timp de un deceniu (2012-2022).

Eu cred că i-au băgat (n.r. staff-ul lui Mouratoglou) şi pe Serena Williams şi pe alţii. Dacă i-a dat Simonei (n.r. - suplimentul contaminat cu substanța interzisă), sigur le-a dat şi celorlalţi jucători cu care a lucrat. Eu aşa cred, nu cred că e Simona Halep prima care primeşte asta de la Mouratoglou“, a spus „Nasty“, în dialog cu Orange Sport.

Acum, această afirmație deosebit de gravă a românului a ajuns și în Statele Unite. Și i-a revoltat pe americani, așa cum era de așteptat. Potrivit Eurosport, jurnaliștii de la Tennis365 au remarcat cum Ilie Năstase o implică și pe Serena Williams în acest caz de dopaj, cu Simona Halep în prim-plan.

Fostul număr 1 mondial o târăște pe Serena Williams în scandalul de dopaj al Simonei Halep. Controversatul fost tenismen a sugerat că legenda sportului din SUA ar fi putut consuma aceeași substanță interzisă“, au scris jurnaliștii din SUA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite