Gabriel Garko, cel mai sexy actor italian. Totul despre viaţa controversată a starului. Iubita lui s-a amorezat de o femeie

0
0
Gabriel Garko a jucat în serialele Dragoste şi onoare şi Păcatul şi ruşinea (Foto: arhivă)
Gabriel Garko a jucat în serialele Dragoste şi onoare şi Păcatul şi ruşinea (Foto: arhivă)

Are ochii de un albastru intens, corpul bine sculptat,un zâmbet care îţi taie respiraţia, iar rolurile de mafiot îi vin mănuşă. Gabriel Garko a reuşit să capteze atenţia femeilor din întreaga lume, mai ales că în câteva producţii a apărut şi nud.

La 48 de ani, şarmantul brunet nu crede nu căsătorie, iar relaţiile pasagere pe care le bifează, cele mai multe cu colege de breaslă, par să nu îi aducă satisfacţia dorită. Cu toate astea, şi-ar dori să aibă un moştenitor, chiar dacă, uneori, i se pare că e prea târziu pentru asta.

“Căsătoria nu îmi place. Ideea de a ajunge în capot şi papuci într-un fotoliu vechi îmi dă coşmaruri”, spune Garko, citat de Corriere della Sera. „Dacă iubesc pe cineva nu vreau s-o fac cu obligaţia unui contract matrimonial. Văd prieteni care se căsătoresc şi divorţează. Iubirea vieţii? Marea mea iubire e munca, ea nu mă va trăda niciodată”, adaugă el.

Citeşte mai multe aici!

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite