FOTO Vedete care seamănă cu personalităţi istorice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedetele contemporane, oameni de televiziune care zilnic reuşesc să intre în vieţile noastre prin intermediului apariţiilor în spaţiul public, sunt persoane care, după cum arată cercetările diferitelor publicaţii, seamănă foarte mult cu anumite personalităţi care au marcat istoria mondială.

Printre actualele vedete, majoritatea promovate de studiourile şi platourile de filmare de la Hollywood, dar şi prin reţelele de socializare sau afaceri, găsim diferite tipuri de caractere şi comportamente. Acestor personaje le-au fost asociate de cei de la Stylenheat.com personalităţi din istorie care au avut roluri esenţiale în diferite momente.

1.Abraham Lincoln şi Bill Nye

image

Moderatorul de televiziune şi comediantul Bill Nye seamănă foarte mult cu cel de-al 16-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Abraham Lincoln

2.Împăratul Alexandru Severus şi Eminem

image

Rapperul american Eminem are un chip care poate fi comparat cu operele de artă care reproduc bustul împăratului roman Alexandru Severus (222-235 e.n.), personalitate istorică făcând parte din dinastia Severilor.

3.Generalul George Patton şi Donald Trump

image

Omul de afaceri american, Donald Trump, pare de multe ori a fi sosia fostului general american, George Patton. Meritele generalului american i-au fost recunoscute mai ales în urma celui de-al Doilea Război Mondial.

4.John Brown şi Charlie Sheen

image

Natura „revoluţionară” a actorului Charlie Sheen faţă de autorităţile americane poate fi regăsită şi în revolta de în urmă cu un secol de aboliţionistul american John Brown, personalitate a secolului XIX care are trăsături fizice relativ comune cu Sheen.

5.Oscar Wilde şi Hugh Grant

image

Pozele din prima tinereţe a lui Hugh Grant par adevărate portrete ale scriitorului irlandez Oscar Wilde.

6.Paul Revere şi Jack Black

image

Comediantul Jack Black seamănă cu unul din cei mai importanţi mesageri din istorie, Paul Revere, luptător american în Războiul de Independenţă.

7.Philip al IV-lea şi Mark Zuckerberg  

image

Despre fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, putem afirma că are o dublură istorică în persoana regelui Filip al IV-lea al Spaniei (1621-1665).

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite