FOTO Scandaluri cu Bianca Drăgușanu la „Dansez pentru tine“. Vedeta a părăsit competiția

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu și partenerul ei de scenă, Carol Soldea, au părăsit aseară cea de-a patra ediție a competiției „Dansez pentru Tine", aflată la al 13-lea sezon. Deși momentan a rămas în concurs, echipa rivală, formată din Nicoleta Luciu şi Attila Hainer, a fost trimisă din nou la duel, alături de Valentina Hainăroşie şi Şerban Copot.


Aseară a avut loc unul dintre cele mai așteptate momente din istoria show-ului „Dansez pentru Tine", duelul cuplului format din Bianca Drăguşanu și Carol Soldea cu echipa compusă din Nicoleta Luciu şi Attila Hainer.

Drăgușanu a făcut scandal

Deși a fost o săptămână cu certuri și probleme, în care tinerele au încercat să se refacă după accidente (Drăgușanu a avut mari probleme la un picior, iar Luciu și-a fisurat coastele), vedetele de la Pro TV au reușit să-și ducă misiunea la capăt.

În această ediție Bianca Drăguşanu a ieșit în evidență și din cauza scandalurilor repetate cu antrenorul și partenerul ei. Cu toate că a primit reproșuri că nu se antrenează suficient şi că nu urmează indicaţiile instructorului, fotomodelul și-a apărat cauza spunând că a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-l ajuta pe Carol.

„Nu am zis niciodată că sunt Bianca şi că sunt vreo divă și pentru că sunt aici şi mi-am rupt picioarele şi o să mi le rup în continuare", a ripostat Drăgușanu.

„Eu fac cât pot. Se vede pe mine. Îmi scot un ficat, un plămân şi îi dau mamei tale ca să se vindece să vezi ca sunt un om bun. Eu arăt aşa şi am dat cu spatele şi coloana de pământ pentru tine şi mama ta. Tu trăieşti cu impresia că eşti singurul om din lumea asta care are probleme. Eu am o familie pe care o întreţin singură şi pentru asta nu m-am prostituat şi nu m-am văitat niciodată. Eu am tijă în piciorul drept şi nu mă dau cu capul de pământ şi fac toate crizele", i-a spus Drăgușanu partenerului său.

Click pe imagini pentru fotogalerie:

image

Pentru a-şi susţine cât mai bine cauza, Carol şi Attila, au preferat ales să danseze singuri la duel. Echipa eliminată în urma confruntării a fost cea formată de Bianca Drăguşanu şi Carol Soldea, deoarece a obținut numai 11,93 la sută din voturile publicului (cel mai mic procentaj de până acum). Compensatoriu, concurentul eliminat a primit un cec de 1.500 de euro pentru a lupta în continuare pentru visul său.

Cele două dansuri ale serii au fost tango, în regim de concurs, şi folclor internaţional. La acesta din urmă, Nicoleta Luciu şi Attila Hainer au ales mișcări tribale, iar Drăgușanu s-a transformat într-o cadână ce a dansat turcește.

Echipa formată de Diana Pop şi Max Dragomir a ocupat primul loc în această ediţie, cu un scor de 90,5 de puncte, fiind urmați de Oana Ioniţă și Kovacs Ali (89) şi cuplul Roxana Ionescu şi George Boghian (87).

Cuplurile condamnate la duel sunt Nicoleta Luciu - Attila (trimiși pentru a doua oară consecutiv la confruntare) şi Valentina Hainăroşie - Şerban Copot.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite