FOTO Scandal la Casa Regală. Sora lui Kate Middleton riscă să fie arestată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge
Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge

Sora prinţesei Kate Middleton, Pippa Middleton, riscă să fie arestată după ce unul dintre prietenii ei a îndreptat o armă către un paparazzo. Aceasta se plimba într-un Audi decapotabil, pe străzile Parisului, alături de trei bărbaţi, când, în plină zi, şoferul a scos o armă şi a îndreptat-o către fotograful care îi urmărea.

Aseară, fotograful francez a mers la poliţie şi a depus o plângere împotriva celui care l-a ameninţat cu arma. Dacă se dovedeşte că arma era reală şi că Pippa este implicată în incident, ea riscă până la şapte ani de închisoare, ca parte implicată. În cazul în care arma era falsă pedeapsa scade până la doi ani.

„Dacă te afli într-o maşină şi ştii că cineva va folosi o armă pentru a ameninţa, sau «a averitiza» pe cineva, cu siguranţă rişti puşcăria. Mai mult, a flutura o armă în public nu este numai ilegal, dar e şi un gest incredibil de prostesc." a declarat o sursă din poliţie pentru cotidianul britanic „The Sun".

Vezi aici fotografiile făcute de paparazzi

Aparent, Pippa Middleton se afla la Paris pentru o petrecere, iar incidentul s-a petrecut la doar câteva săptămâni după ce şapte oameni au fost împuşcaţi mortal în Toulouse. Dacă procedurile legale continuă, iar plângerea nu este retrasă, sora prinţesei Kate va trage după ea întreaga Casă Regală într-un scandal major.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite