FOTO Protejatul cântăreţei Miley Cyrus de la premiile MTV este căutat de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jesse Helt, tânărul fără adăpost care a însoţit-o pe cântăreaţa Miley Cyrus la decernarea premiilor MTV Video Music 2014, este căutat de poliţia din statul său, Oregon, pentru posesie de droguri, intrare prin efracţie şi tâlhărie.

Deşi intenţiile cântăreţei americane Miley Cyrus au fost dintre cele mai nobile, tânărul ales de artistă pentru a reprezenta oamenii fără adăpost din Statele Unite nu este un exemplu de urmat. Jesse Helt a avut numeroase probleme cu legea în trecut, a fost arestat, iar poliţia este în continuare pe urmele sale.

Potrivit AFP, în 2010, Helt, care avea 18 ani la momentul respectiv, a pledat vinovat, pentru posesie de droguri, intrare prin efracţie şi tâlhărie, şi a fost condamnat la 30 de zile de închisoare. 

Mandatul de arestare a fost emis în noiembrie 2011, după ce tânărul a încălcat termenii eliberării condiţionate: a  consumat droguri şi a refuzat să furnizeze mostre de urină poliţiştilor pentru efectuarea testelor anti-drog.

Conform declaraţiilor unui specialist juridic, citat de „The Sun“, mandatul de arestare emis pe numele lui Jesse Helt nu a fost anulat. Dacă tânărul va fi prins de poliţia din Oregon, va fi arestat.

De altfel, până să împlinească 18 ani, Helt a fost arestat de trei ori pentru posesie de marijuana, tutun şi băuturi alcoolice.

Jessie Helt într-o fotografie realizată de poliţie FOTO Facebook/ Mirror.co.uk

image

Jessie Helt a intrat în atenţia publicului, duminică, printr-un discurs emoţionant susţinut la gala MTV Video Music Awars (VMA) 2014. Pentru a trage un semnal de alarmă asupra unei probleme sociale grave – numărul ridicat al tinerilor fără adăpost din SUA - vedeta pop Miley Cyrus l-a trimis pe scenă pe Jesse Helt (22 de ani), care a ridicat trofeul artistei în numele „a peste un milion şi jumătate de tineri fără adăpost, înfometaţi, pierduţi şi speriaţi“. Discursul tânărului a făcut-o să plângă pe cântăreaţa în vârstă de 21 de ani.

Miley Cyrus cu ochii în lacrimi la gala MTV Video Music Awards FOTO Wire/Reuters

image

De la gala MTV VMA, care s-a defăşurat duminică, 25 august, la Los Angeles, şi până în prezent, vedeta pop americană Miley Cyrus a reuşit să strângă peste 200.000 de dolari, prin intermediul paginii sale personale de Facebook. Banii  au fost donaţi fundaţiei de caritate My Friend’s Place, care oferă adăpost, locuri de muncă şi servicii sanitare oamenilor străzii, cu vârste cuprinse între 12 şi 25 de ani, din Statele Unite ale Americii.

O fotografie de pe Facebook, publicată pe site-ul mirror.co.uk, demonstrează că Jesse Helt a suferit o schimbare radicală de look înainte de decernarea premiilor MTV.

Jesse Helt înainte de gala MTV VMA 2014 FOTO Facebook/ Mirror.co.uk

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite