FOTO VIDEO Momentele care au marcat gala premiilor MTV: Beyoncé în lacrimi, discursul emoţionant al unui om al străzii şi Nicky Minaj aproape dezbrăcată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gala premiilor MTV a fost una presărată cu momente emoţionante, dar şi stânjenitoare. Beyoncé, vedeta serii, fără doar şi poate, a primit premiul pentru întreaga carieră şi a oferit cel mai frumos moment al serii, alături de familia sa, dar şi cel mai impresionant show, lung de aproape 20 de minute. Nicki Minaj a trebui să treacă peste un moment ruşinos, iar tributul adus regretatului Robin Williams, în loc să onoreze, mai mult a jignit.

Miley Cyrus este cântăreaţa cu Cel mai bun videoclip al anului 2014, trofeul fiindu-i acordat pentru piesa „Wrecking Ball“. Premiile pentru Cel mai bun cântăreţ şi Cea mai bună cântăreaţă au revenit lui Ed Sheeran ft. Pharrell Williams – „Sing”, respectiv cântăreţei Katy Perry, pentru melodia „Dark Horse“.Televiziunea MTV a difuzat în timpul galei Video Music Awards (VMA) de anul acesta un clip împotriva rasismului, aducând astfel în atenţie recentul conflict din oraşul american Ferguson în care un adolescent de culoare, neînarmat, a fost împuşcat de un poliţist.

„Adevărul“ vă prezintă cele mai importante momentele de la decenercarea premiilor MTV Music Video 2014:

Nicki Minaj şi ale ei mişcări lascive

Gala decernării premiilor MTV Video Music a fost deschisă de Jessie J, Ariana Grande şi Nicki Minaj, cea din urmă străduindu-se din răsputeri să-şi ţină rochia pe ea. După un dans explicit, care a lăsat-o cu gura căscată chiar şi pe colega sa de breaslă, cânăreaţa Rita Ora, Minaj a renunţat la costumul sumar în favoarea unei rochii negre care era să o lase în „costumul evei“, în faţa tuturor. De vină a fost un fermoar buclucaş, care a refuzat să se închidă până la capăt.

Beyoncé, în lacrimi

Regina serii, Beyoncé, i-a cucerit iremediabil pe toţi cei prezenţi duminică la premiile VMA. În aproximativ 20 de minute, artista a cântat aproape toate melodiile unui album. Aşadar, când Beyoncé a urcat din nou pe scenă, pentru a-şi ridica premiul Michael Jackson Video Vanguard, pentru întreaga sa carieră – înmânat chiar de soţul său, rapperul Jay-Z, şi de fiica sa, Blue Ivy –, cuvintele au fost de prisos, dar cântăreaţa a ţinut să le aducă aminte tuturor cât îşi iubeşte familia şi fanii. 

Mai mult, toate zvonurile despre destrămarea celui mai puternic cuplu din showbizz au părut o glumă proastă în faţa sărutului dintre cei doi cântăreţi. Jay-Z a numit-o „cea mai mare cântăreaţă în viaţă“, iar artista, năpădită de emoţii, a replicat: „Nu mai pot spune nimic, sunt atât de plină de recunoştinţă“. 

Blue Ivy s-a distrat de minune, dansând pe melodiile celebrei sale mame, care şi-a făcut apariţia pe covorul roşu într-o rochie neagră, transparentă pe alocuri, şi fără lenjerie intimă.

Miley Cyrus, prea cuminte?

Miley Cyrus a surprins din nou, doar că, de această dată, a reuşit s-o facă într-un mod pozitiv şi cu haine pe ea. Videoclipul piesei „Wrecking Ball“ a fost desemnat Cel mai bun videoclip al anului, iar Cyrus a profitat de această ocazie pentru a atrage atenţia asupra unei probleme sociale grave: numărul ridicat al tinerilor fără adăpost din America. Astfel, vedeta nu a a urcat pe scenă pentru a-şi primi premiul, ci a trimis în locul ei un tănăr american fără adăpost, care, prin discursul emoţionant, a făcut-o să plângă pe controversata artistă în vârstă de 21 de ani.

   

Surpriza a fost poate şi mai mare când de pe covorul roşu şi într-o ţinută care i-a făcut, probabil, pe toţi părinţii să resufle uşuraţi, Cyrus a declarat că a renunţat la twerking (dansul lasciv, popularizat de Cyrus la VMA 2013 - n.r.) – şi i-a predat ştafeta cântăreţei de rap Nicki Minaj, care este „mai dotată decât ea pentru asemnea mişcări“.

Miley Cyrus, alături de rapperul Snoop Dogg, pe covorul roşu al galei MTV VMA 2014 FOTO Wire/ Reuters

cyrus snoop vma wire/reuters

Tributul lui Robin Williams: „Mai bine nu mai făceaţi nimic

Undeva între încercările cântăreţei Nicki Minaj de a rămâne îmbrăcată si spectacolul oferit de Taylor Swift, au fost 23 de secunde dedicate regretatului actor şi comediant Robin Williams. 23 de secunde care, potrivit reacţiilor vedetelor de pe Twitter, au fost mai mult ofensatoare. Pe lângă faptul că tributul adus marelui actor a fost considerat „mult prea scurt“, întregul moment a fost catalogat drept unul de prost gust, „asemănător unei prezentări în Power Point“, scrie independent.co.uk.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite