FOTO Cine e noua iubită a lui Ben Affleck: cum au fost surprinşi împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american Ben Affleck, în vârstă de 47 de ani, are o nouă iubită, pe actriţa de origine cubaneză Ana de Armas, în vârstă de 31 de ani.

Ben Affleck şi Ana de Armas au început o relaţie după ce au jucat împreună în thrillerul psihologic „Deep River“, scrie news.ro.

Cei doi s-au cunoscut în toamna anului trecut, pe platourile de filmare pentru „Deep River“. Filmările s-au încheiat în New Orleans, în noiembrie, iar de atunci, ei au fost fotografiaţi împreună cu mai multe ocazii.

Relaţia lor a început după ce Aflleck a încheiat legătura cu Shauna Sexton, model Playboy în vârstă de 22 de ani. 

În luna februarie a acestui an, Ben Affleck a acordat mai multe interviuri pentru a promova cel mai nou film în care joacă, „The Way Back“. El a vorbit despre căsnicia eşuată cu Jennifer Garner şi despre dependenţa de alcool. 

O lună mai târziu, a fost văzut alături de Ana de Armas în Havana, oraşul ei natal, apoi în Costa Rica, în Los Angeles şi, cel mai recent, în Brentwood. Cel mai recent, Ana de Armas, care şi-a început cariera cu roluri în seriale spaniole, a jucat în „Knives Out“, alături de Daniel Craig. Ea face parte şi din distribuţia celui de-al 25-lea film din seria „James Bond“, care va fi lansat în toamnă.

image

Ben Affleck are o relaţie cu Ana de Armas FOTO hola.com

image

Ana de Armas este o actriţă de origine cubaneză FOTO hola.com

Ulterior, ei au mai fost văzuţi împreună în timp ce îşi plimbă câinii. 

image

  

image

Ben Affleck şi Ana de Armas îşi plimbă câinii împreună FOTO Daily Mail

Ben Affleck şi Ana de Armas sunt împreună de câteva luni FOTO Daily Mail

image
Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri