Ben Affleck a vorbit despre dependenţa de alcool: „Face parte din viaţa mea“. În ce relaţie se află cu fosta soţie, Jennifer Garner

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ben Affleck FOTO Guliver/Getty Images
Ben Affleck FOTO Guliver/Getty Images

Ben Affleck (46 de ani) a vorbit despre lupta sa cu dependenţa de alcool. Actorul şi regizorul american a ieşit de la dezalcoolizare toamna trecută. El a vorbit şi despre relaţia cu fosta soţie, actriţa Jennifer Garner (46 de ani), alături de care are doi copii.

Ben Affleck a vorbit deschis despre dependenţa de alcool când a fost invitat la emisiunea „Today“ de la NBC pentru a prezenta viitorul său film, „Triple Frontier“, relatează The Hollywood Reporter.

Actorul şi regizorul premiat cu Oscar a ieşit de la dezalcoolizare toamna trecută, după ce în luna august 2018 s-a internat voluntar pentru tratament. El este cunoscut pentru transparenţa de care dă dovadă în ceea ce priveşte slăbiciunile sale. 

„Nu mă deranjează să vorbesc despre alcoolism şi să fiu alcoolic“, i-a spus el lui Hoda Kotb de la „Today“. „Face parte din viaţa mea. E ceva cu care m-am confruntat. Nu trebuie să-mi acapareze întreaga identitate şi să însemne totul, dar este ceva la care ştii că trebuie să lucrezi“, mai spune el.

Affleck a continuat: „Simt că am o problemă şi că vreau să vorbesc despre ea şi sunt mândru de asta... Este despre tine însuţi, despre viaţa ta, familia ta. Întâlnim astfel de obstacole şi trebuie să ne confruntăm cu ele“. 

Actorul care l-a interpretat pe Batman a vorbit şi despre viaţa sa personală, despre copiii săi şi fosta soţie, Jennifer Garner, care continuă să-i fie alături. 

Vorbind despre Garner, el a afirmat: „Ea este minunată. Cineva este mama copiilor tăi, ei vor fi cei mai importanţi, persoanele principale din viaţa ta şi asta e bine“. 

„Sper că sunt un tată destul de bun“, a mai spus el. „Cu singuranţă încerc foarte mult. Sunt norocos că au o mamă grozavă şi ea ajută mult în a ne descurca în calitate de părinţi în cel mai bun mod posibil... care este într-adevăr centrul preocupării din viaţa mea, accentul din viaţa mea este ce iubesc să fac. Este ceea ce mă face fericit şi totul va veni de la sine“, conchide actorul.  

   

Este cunoscut faptul că actorul american s-a luptat mult timp cu dependenţa de alcool. Ben Affleck a fost internat de trei ori la dezalcoolizare, prima dată în 2001, scrie Ultima dată când starul dublu premiat cu Oscar a urmat tratament în acest sens a fost în perioada august-octombrie 2018.

După ce a fost externat, actorul spunea despre lupta cu dependenţa că este departe de a se fi terminat: „Săptămâna aceasta am încheiat 40 de zile de internare la centrul pentru dependenţii de alcool şi am rămas sub tratament ambulatoriu. Lupta împotriva oricărei dependenţe este pe tot parcursul vieţii şi dificilă. Nu poţi să nu urmezi tratamentul. Este un angajament continuu“.

image

Ben Affleck alături de cei trei copii ai săi FOTO Guliver/Getty Images

Ben Affleck, născut pe 15 august 1972, este actor şi regizor american, care a devenit cunoscut cu rolul din „Good Will Hunting” (1997), pentru care a fost şi scenarist, alături de Matt Damon. Filmul a câştigat Globul de Aur şi premiul Oscar la categoria Cel mai bun scenariu original.

S-a remarcat, apoi, cu roluri din filme precum „Dogma“, „Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love“, „Armageddon“, „Pearl Harbor“, „Daredevil“ şi „Jocuri la nivel înalt/ State of Play“.

A debutat ca regizor cu pelicula „Dispărută fără urmă/ Gone Baby Gone“ (2007) şi a regizat apoi „The Town“, inclus de National Board of Review pe lista celor mai bune 10 filme ale anului 2010, şi lungmetrajul „Argo“ (2012), care i-a adus un Glob de Aur şi un premiu BAFTA pentru regie şi al doilea Oscar din carieră, în calitate de producător al acestei pelicule, desemnată cel mai bun film la gala premiilor Academiei Americane de Film din 2013.

„Triple Frontier“, în care joacă şi Oscar Isaac şi Charlie Hunnam, va intra în cinematografe miercuri, înainte de a fi lansat pe Netflix în 13 martie. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite