FOTO Cele mai frumoase cupluri din faţa şi din spatele camerelor de filmat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele „scântei“ între Angelina Jolie şi Brad Pitt „s-au aprins“ în 2005, în timpul filmărilor pentru „Mr. & Mrs. Smith/ Domnul şi Doamna Smith“. Nouă ani mai târziu, cuplul Brangelina revine pe marile ecrane în pelicula „By The Sea“, scrisă şi regizată chiar de frumoasa actriţă americană, în vârstă de 39 de ani, scrie CNN.

„Domnul şi Doamna Smith“ a avut un succes uriaş la box-office-ul american, iar, la vremea respectivă, era filmul cu cele mai mari încasări atât pentru Jolie, cât şi pentru Pitt. Chimia dintre cei doi actori, atât de evidentă pe marile ecrane, s-a mutat, rapid, şi în viaţa reală, Brangelina devenind unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood.

Aprope un deceniu mai târziu, lucrurile se inversează, iar iubirea din viaţa reală se transpune pe marile ecrane în drama „By The Sea“.

Angelina Jolie şi Brad Pitt nu sunt, însă, singurii actori care au format un cuplu atât pe marile ecrane, cât şi în afara lor. Richard Burton şi Elizabeth Taylor, Diane Keaton şi Woody Allen, Tom Cruise şi Nicole Kidman sunt doar câteva nume celebre care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare.

Johnny Depp şi Winona Ryder / Amber Heard

Johnny Depp şi Winona Ryder FOTO Twentith Century Fox/ CNN

image

Cuplul Depp – Ryder s-a format la scurt timp după încheierea filmărilor pentru „Edward Mâni-de-foarfece“, din 1990, în care Johnny Depp a avut rolul principal. Chiar dacă cei doi s-au despărţit, Depp pare să aibă o afinitate pentru colegele de pe platourile de filmare. După ce a divorţat de actriţa şi cântăreaţa de origine franceză Vanessa Paradis, care i-a fost soţie timp de 14 ani, celebrul actorul s-a logodit cu actriţa Amber Heard, alături de care a jucat în filmul „The Rum Diary/ Jurnalul unui băutor de rom“.

Diane Keaton şi Woody Allen

Diane Keaton şi Woody Allen FOTO Artists United/ CNN

image

Pentru actriţa Diane Keaton şi regizorul Woody Allen, lucrurile au stat puţin diferit faţă de restul vedetelor. Cei doi au format un cuplu, pentru o scurtă perioadă de timp, înainte ca relaţia lor să debuteze în plan profesional, în 1972, odată cu filmul „Play It Again, Sam/ Mai cântă o dată, Sam“, regizat de Herbet Ross. Pe parcursul a două decenii, cei doi au produs împreună opt filme, printre care comedia romantică „Annie Hall“, recompensată cu patru premii Oscar.

Richard Burton şi Elizabeth Taylor

Richard Burton şi Elizabeth Taylor FOTO Twentith Century Fox/ CNN

image

Chimia dintre Richard Burton şi Elizabeth Taylor a fost atât de intensă, încât cei doi s-au căsătorit şi au divorţat de două ori. În perioada 1960 – 1970, celebrul cuplu a apărut în nu mai puţin de 11 filme, printre care „Cleopatra“ (1963) şi „Cui i-e frică de Virginia Woolf?“ (1966).

Tom Cruise şi Nicole Kidman

Tom Cruise şi Nicole Kidman FOTO Warner Bros. Pictures/ CNN

image

Tom Cruise a întâlnit-o pe a doua sa soţie, Nicole Kidman, pe platourile de filmare ale peliculei „Days of Thunder/ Zilele tunetului“, din 1990. După ce au jucat împreună în controversatul film al regizorului Stanley Kubrick, „Eyes Wide Shut/ Cu ochii larg închişi“, cei doi s-au despărţit, în 2001, lăsând în urmă zece ani de căsnicie.

Ben Affleck şi Jennifer Lopez / Jennifer Garner

Ben Affleck şi Jennifer Lopez FOTO Columbia Pictures/ CNN

image

Ben Affleck şi Jennifer Lopez sau Bennifer, aşa cum au fost porecliţi de presa americană, s-au întâlnit şi îndrăgostit în 2003, în timpul filmărilor pentru filmul „Gigli“. Cei doi s-au logodit destul de repede, dar s-au despărţit şi mai repede, la doar un an mai târziu, în 2004. La scurt timp după despărţirea de Lopez, Affleck a început o relaţie cu Jennifer Garner, alături de care a jucat în „Daredevil“ (2003).

Ryan Gosling şi Rachel McAdams

Ryan Goslin şi Rachel McAdams FOTO New Line Cinema/ CNN

image

Ryan Goslin şi Rachel McAdams au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe marile ecrane, în adaptarea cărţii scriitorului american Nicholas Sparks, „The Notebook/ Jurnalul“. Au câştigat premiul pentru Cel mai bun sărut dintr-un film la gala MTV Movie Awards, însă, trei ani mai târziu, au luat-o pe căi diferite. Ryan Gosling este acum logodit cu actriţa Eva Mendez, iar cuplul aşteaptă un copil.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart

Robert Pattinson şi Kristen Stewart FOTO Summit Entertainment/ CNN

image

Deşi multă lume i-a suspectat că ar fi format un cuplu încă din 2008, când filmau împreună primul film din saga „Twilight/ Amurg“,  Robert Pattinson şi Kristen Stewart au fost destul de retraşi în ceea ce priveşte viaţa lor amoroasă, pe care au încercat să o ţină departe de ochii lumi atât cât au putut. Odată cu încheierea filmărilor pentru franciza „Amurg“ şi scandalul din  2012, când în presa „au curs“ articole potrivit cărora Pattinson şi-ar fi înşelat iubita, relaţia lor a luat sfârşit.

Tom Hank şi Rita Wilson

Tom Hanks şi Rita Wilson FOTO Tristar Pictures/ CNN

image

După aproape 20 de ani de căsnicie, actorii Tom Hanks şi Rita Wilson, formează cu cuplul la fel de puternic ca la început. Cei doi au jucat împreună în filmul „Volunteers“ şi formează un cuplu din 1985.

Drew Barrymore şi Justin Long

Drew Barrymore şi Justin Long FOTO Warner Bros. Pictures/ CNN

image

Din 2007, de când au început filmările pentru „He's just not that into you/ Despre bărbaţi şi nu numai...“, Drew Barrymore şi Justin Long s-au aflat, până în 2012, într-un cerc vicios al împăcărilor şi despărţirilor, care s-a încheiat în 2012, când Barrymore s-a căsătorit cu actorul Will Kopelman. În prezent, actriţa din „50 first dates/ Mereu la prima întâlnire“ aşteaptă al doilea copil cu Kopelman.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite