Bat clopote de nuntă la Hollywood: Johnny Depp s-a logodit cu Amber Heard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Jurnalul unui iubitor de rom“ FOTO Getty Images
Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Jurnalul unui iubitor de rom“ FOTO Getty Images

Actorul Johnny Depp s-a logodit cu actriţa Amber Heard, aceasta fiind surprinsă purtând un inel de logodnă pe care starul i l-a dăruit în ajunul Crăciunului, potrivit unor surse citate de publicaţia „People“.

Este greu să păstrezi un secret în lumea Hollywoodului şi chiar dacă Amber Heard a încercat să-şi ascundă inelul cu diamante, surse au confirmat pentru site-ul people.com că cei doi s-au logodit.

Deşi au existat informaţii conform cărora ar fi vorba doar despre un inel oferit ca semn al dăruirii lui Johnny Depp, surse din anturajul cuplului au declarat că protagonistul francizei „Piraţii din Caraibe“ şi iubita sa intenţionează să se căsătorească.

„Bineînţeles că sunt foarte fericiţi pentru că s-au logodit şi sunt încântaţi să-şi petreacă restul vieţii împreună“, a dezvăluit o sursă pentru „People“, adăugând că Heard le-a comunicat deja prietenilor apropiaţi „vestea cea mare“.

image

Actriţa Amber Heard a încercat să-şi ascundă inelul de logodnă FOTO Daily Mail

Mai mult, logodna celor doi a avut loc cu ceva timp în urmă, dar Amber a fost indecisă. „Cererea în căsătorie a avut loc cu ceva vreme în urmă, dar Amber nu a purtat inelul. S-a întâmplat în ajunul Crăciunului. Amber a avut nevoie de timp ca să se hotărască. L-a refuzat înainte să spună da. A aşteptat şi a avut nevoie să se gândească mult la acest lucru“, a precizat un prieten al cuplului pentru revista „US Weekly“.

Actorii Amber Heard şi Johnny Depp s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2011, pe platourile de filmare ale peliculei „Jurnalul unui băutor de rom“, dar şi-au făcut publică relaţia un an mai târziu, după ce starul american, în vârstă de 50 de ani, a încheiat relaţia de 14 ani pe care o avea cu Vanessa Paradis.

image

Fotografii au surprins inelul cu diamante dăruit de Johnny Deep FOTO Daily Mail

Relaţia dintre Johnny Depp şi Amber Heard, care a declarat că este bisexuală, nu a fost una lipsită de probleme, tânăra în vârstă de 27 de ani punând, la un moment dat, capăt idilei. Acum cei doi fac echipă atât în viaţa reală, cât şi pe marile ecrane, fiind protagoniştii filmului „London Fields“, care urmează să fie lansat.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite