FOTO Actriţe sex-simboluri pentru public, dar modeste în faţa oglinzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mila
Kunis a fost declarată cea mai sexy femeie din lume în anul 2013
într-un top întocmit de FHM FOTO Reuters
Mila Kunis a fost declarată cea mai sexy femeie din lume în anul 2013 într-un top întocmit de FHM FOTO Reuters

Sex-appealul este una dintre componentele esenţiale ale unei cariere în showbiz. Personalităţi precum Mila Kunis, Kim Kardashian sau Jennifer Lawrence stârnesc întotdeauna admiraţie prin apariţiile lor. Însă, în ciuda acestui lucru, vedetele spun despre ele că nu se simt la fel de sexy precum sunt percepute de public.

Chiar dacă fac furori cu apariţiile lor, unele vedete internaţionale nu se consideră atât de sexy pe cât fanii sau criticii le văd. De la Jennifer Lawrence la Kim Kardashian şi Nicole Scherzinger, toate spun despre ele că arată mai puţin fabulos decât par.

Jennifer Lawrence, în „The Sun“:„Cât despre partea cu sex-simbol, nu mă consider ca fiind sexy, aşadar, nu este adevărat“.

La vârsta de 20 de ani, Jennifer Lawrence fusese a doua cea mai tânără actriţă nominalizată la Premiul Oscar pentru Cea Mai Bună Actriţă, iar doi ani mai târziu a primit marele premiu pentru rolul principal din comedia romantică „Silver Linings Playbook“. Mai mult, actriţa a fost apreciată de critici pentru acest rol şi a fost distinsă cu un Glob de Aur şi cu Premiul Independent Spirit pentru Cea Mai Bună Actriţă. Jennifer Lawrence este cunoscută publicului român, în special, pentru rolul Katniss Everdeen din „The Hunger Games“/„Jocurile foamei“.

Jennifer Lawrence FOTO Reuters

Kim Kardashian, în „Glamour“: „Nu mă consider la fel de sexy pe cât crede lumea“.

Mulţi tineri au încercat să o seducă pe fiica avocatului Robert Kardashian, însă şarmul celebrei Kim Kardashian s-a dovedit a fi irezistibil pentru rapperul Kanye West. Recent, aceasta a adus pe lume primul copil al cuplului, pe micuţa North West. Celebritatea lui Kardashian este atribuită prieteniei foarte strânse cu Paris Hilton.

Kim Kardashian Reuters

Mila Kunis, în „The Sun“: „Nu am acel comportament senzual natural pe care fiecare femeie îl are“.

Dacă Gwyneth Paltrow a fost numită de curând cea mai frumoasă femeie din lume în 2013, Mila Kunis este cea mai sexy. Iubita actorului Ashton Kutcher a învins alte 100 de celebrităţi din toată lumea în topul „FHM“ pentru 2013.

image

Nicole Scherzinger, în revista „People“: „Nu mă văd ca fiind sexy, sunt cea mai mare tocilară pe care o ştiu“.

În 2010, Nicole a părăsit Pussycat Dolss şi s-a concentrat asupra carierei solo. În 2011 şi-a lansat primul album solo „Killer Love“, care a inclus hituri precum „Do Not Hold Your Breath“, „Poison“ şi „Right There“. Recent, aceasta s-a despărţit de iubitul ei, pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, după o relaţie care a durat cinci ani de zile.

Nicole Scherzinger Reuters

Scarlet Johansson, în „The Mirror“: „Nu mă simt sexy, nu în acest moment“.

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul „Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer“, în 1998. După acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge“, s-a remarcat în filme precum „Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation“, pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi „Fata cu cercel de perlă“, „Cântec de iubire“, „Match Point“, „Jurnalul unei dădace“, „Vicky Cristina Barcelona“ şi „Cealaltă moştenitoare Boleyn“.

Scarlett Johansson foto AFP
VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite