Fetița Andreei Tonciu îi seamănă leit. „Îi place mult să se machieze, să-și pună unghii false”

0
Publicat:

Copiii vedetelor ajung, de multe ori, să le calce pe urme părinților, iar un exemplu recent din lumea mondenă autohtonă este fetița Andreei Tonciu. La doar 8 ani, micuța Rebecca, are deja o personalitate puternică și își dorește să strălucească în lumina reflectoarelor. Se machiază și își pune unghii false. Mămica ei a făcut mai multe dezvăluiri și a venit cu un răspuns pentru critici.

Andreea Tonciu și fetița ei, Rebecca FOTO Instagram
Andreea Tonciu și fetița ei, Rebecca FOTO Instagram

Deși e încă la o vârstă fragedă, micuța Andreei Tonciu și a lui Daniel Niculescu și-a descoperit pasiunea pentru make-up. Într-o apariție recentă în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola, Andreea Tonciu a împărtășit cu publicul despre pasiunile și visurile fiicei sale.

Cu multă mândrie, fosta concurentă „Survivors All Stars” a povestit că, pe zi ce trece, fetița ei începe să îi semene leit. Nu fizic, ci la caracter.

La aspect fizic seamănă cu taică-su, dar în rest e toată Tonciu. Mie îmi place asta! Chiar mi-aș dori ca atunci când o să fie mare să aibă caracterul meu și să fie ca mine. E mică, dar ea visează, vrea să se facă make-up artist, a spus Andreea Tonciu.

Pasiunea pentru make-up s-a născut în Dubai

Dar cum a început totul pentru Rebecca? Se pare că micuța și-a descoperit pasiunea pentru make-up într-o vacanță exotică în Dubai. În mijlocul strălucirii și farmecului orașului, Rebecca a fost atrasă de magazinul de unghii false pentru copii.

Deși Rebecca este pasionată de make-up, părinții săi sunt hotărâți să mențină un echilibru între explorarea creativității sale și educația sa. Andreea Tonciu a trasat niște limite clare și a subliniat că Rebecca are voie să își exprime pasiunea pentru machiaj doar în timpul vacanțelor, nu și la școală.

Anticipând faptul că va avea parte de critici, vedeta a ținut să le transmită un mesaj „haterilor”.

„Apropos, de unghiile false, să nu-mi iau hate. Dar efectiv nu mă interesează că mi-aș lua hate. Am fost în Dubai și o prietenă de-ale mele avea o fetiță de 8 ani și erau magazine de astea de copii care aveau unghii false pentru copii”, a precizat Andreea Tonciu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite