Experiența de coșmar a unui cântăreț român în Italia: „Până n-am băgat mâna în buzunar, n-au vrut să mă opereze”

0
Publicat:

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira a vorbit în direct, La Măruță, despre accidentul cumplit pe care l-a suferit în scurta vacanță petrecută în Positano - Italia.

Cântărețul a povestit în emisiunea de la ProTV cum vacanța sa s-a transformat într-un adevărat coșmar după un accident rutier.

„Am plecat și noi trei zile într-o vacanță scurtă în Italia (...) Se circulă dezastruos! Nu-ți dă nimeni prioritate”, a spus Valentin.

„Dacă nu aveam cască, muream” 

Artistul a relatat că se afla pe un scuter, pe un drum cu prioritate, când o dubă neagră i-a apărut în față.

Pe partea mea dreaptă erau mașini parcate neregulamentar, jumătate din stradă era ocupată de mașini parcate. În momentul în care el a tăiat curba, eu m-am ferit, un pic am tras de scuter și m-am agățat de o oglindă de la mașinile parcate. În momentul ăla, m-a aruncat pe stradă, am căzut direct cu capul pe asfalt. Dacă nu aveam cască... muream pe loc!”, a spus Valentin Sanfira în emisiunea de la ProTV.

Artistul s-a ales cu o fractură:

Am căzut cu șoldul pe asfalt și scuterul mi-a căzut exact pe picior și s-a frânt femurul. Capul femural s-a rupt pe loc”, a povestit Valentin Sanfira.

„Am încercat să-i mituim”

Experiența nefericită era însă departe de a se fi încheia. Artistul a povestit că a fost ținut patru zile cu durere în spital fără să fie  operat.

„Până n-am băgat mâna în buzunar până la cot, n-au vrut să mă opereze (...) Ziceau că ei operează în funcție de urgențe și că la mine nu este o urgență și că pot să stau așa. Stăteam cu piciorul rupt, Codruța (n.r. soția sa) plângea pe holurile spitalului”, a povestit Valentin Sanfira.

Interpretul de muzică populară a mărturisit cum a încercat să grăbească lucrurile:

„Am încercat să-i mituim, pe românește, să se întâmple ceva, să trăiesc! Într-un final au zis că mă pot opera în regim privat, dar până nu văd banii în cont nu mă bagă în operație”.

Operația (în regim privat) a costat 10.000 de euro.

„Operația a durat 30 de minute operația, nu a fost ceva complicat”, a povestit cântărețul.

Valentin Sanfira. FOTO Facebook Valentin Sanfira
Valentin Sanfira. FOTO Facebook Valentin Sanfira

„La șapte săptămâni de la operație merg”

A avut nevoie de două săptămâni de spitalizare, iar ulterior s-a întors acasă, în România, unde și-a continuat tratamentul, iar recuperarea a fost mai rapidă decât se aștepta.

 „Aveam șanse să merg în noiembrie și la șapte săptămâni de la operație merg. Credința și iubirea vindecă”, a scris, miercuri, pe Facebook artistul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite