VIDEO Ce cântăreaţă sexy a fost angajată la Ministerul Sănătăţii ca expert în spitale regionale. Este logodnica unui interpret gorjean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Codruţa Filip este de profesie artist, aşa cum se prezintă pe pagina oficială de Facebook, a fost numită în postul de expert spitale regionale din cadrul Ministerului Sănătăţii. Sexy cântăreaţa este logodnica unui cunoscut cântăreţ de muzică populară din judeţul Gorj.

Pe pagina de Facebook, proaspăta expertă din cadrul Ministerului Sănătăţii are afişat şi numărul de telefon pentru a participa la evenimente artistice. 

Valentin Sanfira este un cunoscut cântăreţ de muzică populară originar din Târgu Jiu, care acum trăieşte în Bucureşti. Acesta a ţinut să-şi felicite iubita pentru noul post ocupat. În urmă cu doar câteva zile, Codruţa a participat la o emisiune la Etno Tv, alături de logodnitcul ei. 

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, spune că postul nu a fost ocupat prin concurs: „Fotografii interzise cardiacilor!

A început reforma la Ministerul Sănătăţii!

Domnul Nelu Tătaru, aprigul luptător cu noul coronavirus, pare răpus de frumuseţea unor domnişoare de la PNL care nu aveau un serviciu bun dat de la partid.

Imagine indisponibilă

Superba blondă din foto 1 şi 2 pe nume Codruţa Filip, cântăreaţă de profesie, a fost adusă în Ministerul Sănătăţii ca expertă în spitale regionale pe linia PNL de o doamnă pe nume Cristina Gafton!!!

Doamna Gafton este mare directoare la Direcţia de Spitale Regionale din Ministerul Sănătăţii

Care spitale regionale?

Cum care, cele construite de guvernările PSD şi PNL din ultimii 30 de ani...

Doar cântăreţe nu a mai adus PNL în Sănătate, pe rând au adus ciumaţii galbeni: ospătari, şefi de pompe funebre, analfabeţi cu şcoala vieţii în CV şi acum o cântăreaţă, probabil numai bună să cânte prohodul la căpătâiul unor unităţi sanitare ca Spitalul Judeţean Cluj unde colcăie şobolanii şi manager este numit un politruc ţinut în funcţie de gaşca PNL Cluj-Napoca“, a postat deputatul USR, Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite