EXCLUSIV Reacţia Andreei Marin la jignirile Mihaelei Rădulescu: „Evident, avem caractere diferite“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin
Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin (44 de ani) a comentat pentru „Adevărul“ interceptările DNA în care este jignită de colega ei de breaslă Mihaela Rădulescu (49 de ani).

Contactată de „Adevărul“, Andreea Marin a subliniat că ea şi Mihaela Rădulescu au caractere diferite şi a subliniat că nu o afectează în niciun fel afirmaţiile ieşite la iveală. 

„Ce mai poate fi spus... Evident, avem caractere diferite. Probabil a avut o zi grea... Are dreptul la prezumţia de nevinovăţie“, a declarat vedeta. 

Amintim că Mihaela Rădulescu a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Ilan Schwartzenberg, pe data de 21 mai 2012. Stenogramele au rămas la dosar, iar postul de ştiri România TV a fost cel care le-a făcut publice. 

Astfel, într-o conversaţie cu Schwartzenberg, Mihaela Rădulescu foloseşte un limbaj injurios la adresa Andreei Marin, pe care o numeşte „vită“. În aceeaşi convorbire telefonică, prezentatoarea îşi exprimă nemulţumirea faţă de „inegalitatea“ dintre ele pornind de la faptul că Andreea Marin are un promo mai reuşit decât al ei. În anul 2012, Mihaela Rădulescu a prezentat la Realitatea TV emisiunea de infotainement „Alegerile Mihaelei“, în timp ce Andreea Marin realiza la acelaşi post emisiunea „Trezeşte România“.

   

Pe seama rivalităţii dintre cele două vedete s-au făcut multe speculaţii, mai ales după ce Ştefan Bănică Jr. a divorţat de Mihaela Rădulescu şi s-a căsătorit ulterior cu Andreea Marin. Totuşi, cele două au lucrat împreună în 2017 pentru show-ul „Uite cine dansează“, de la Pro TV.

Andreea Marin a vorbit şi în trecut despre relaţia profesională pe care o are cu Mihaela Rădulescu: „Nu avem o rivalitate. Rivalitatea este între doi oameni care văd lucrurile în acelaşi fel, ori noi le vedem diferit, iar cred că asta se vede cu ochiul liber. Suntem profund diferite, cred că se observă asta. Îţi place, nu îţi place, trebuie ca o viaţă întreagă să ai o relaţie cu omul respectiv şi tu alegi cum să fie acea relaţie“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite