EXCLUSIV Frații Tate au revenit la vechile obiceiuri. Cei doi au petrecut toată noaptea într-un club de fițe FOTO VIDEO

0
Publicat:

Frații Andrew și Tristan Tate au petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club de pe malul lacului Herăstrău, așa cum obișnuiau să o facă înainte să fie acuzați de trafic de persoane. Ei au fost încarcerați până în martie, iar la începutul lunii august au scăpat și de arestul la domiciliu.

Frații Tate, alături de un anturaj numeros, într-un club din nordul Capitalei. FOTO: Adevărul
Frații Tate, alături de un anturaj numeros, într-un club din nordul Capitalei. FOTO: Adevărul

Frații Andrew și Tristan Tate se bucură din nou de libertate. În stilul pe care l-au etalat de la stabilirea lor în România, cei doi s-au afișat în compania mai multor femei atrăgătoare alături de care au petrecut noaptea în unul dintre cele mai scumpe cluburi din București. 

Cu trabucuri și pahare în mână, frații Tate afișau o atitudine relaxată, fiind însă înconjurați de un număr impresionant de bărbați care se asigurau că Andrew și Tristan Tate nu sunt deranjați sau puși într-o situație incomodă. 

La sfârșitul anului trecut, Andrew și Tristan Tate au fost arestați, după ce autoritățile îi monitorizau de mai multe luni. Pe 30 decembrie 2022, ei au fost trimiși în arest de Tribunalul București. Frații de origine britanică sunt acuzați de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. 

image

Concret, Tristan și Andrew Tate sunt acuzați că foloseau o variantă a metodei cunoscută drept „loverboy” pentru a manipula și apoi obliga femei să presteze muncă sexuală (videochat și conținut pornografic) în timp ce ei păstrau câștigurile obșinute astfel.  

Frații convingeau femei atrăgătoare că sunt îndrăgostiți de ele, pretext sub care le cereau să se mute alături de ei într-o vilă de la marginea Bucureștiului. Odată ajunse acolo, femeile înțelegeau că nu sunt nicidecum singurele aflate în acea situație. Li se interzicea să iasă neînsoțite din casă și, sub presiunea fraților și a oamenilor de încredere ai acestora, erau forțate să lucreze zilnic pentru a produce conțiut pentru rețele de socializare sau platforme de videochat. 

Ei au fost scoși din arest în luna martie, însă instanța a decis ca ei să fie plasați în arest la domiciliu. În iunie, DIICOT i-a trimis în judecată. Din prima săptămână a lunii august, cei doi au redevenit liberi, însă judecătorul le-a interzis să părăsească teritoriul României până la finalizarea procesului. 

Andrew și Tristan Tate susțin în continuare că urmărirea lor penală este mai degrabă o tentativă de cenzură și o măsură de persecuție, afirmând deseori că în România „se obișnuiește” ca bărbații „care se opun sistemului și spun adevărul” să fie intimidați și hărțuiți inclusiv prin trimiterea lor la închisoare. 

Persecutarea pe care cei doi o invocă ar avea la bază retorica lor catalogată drept misogină, deseori discriminatorie și care incită la ură. Andrew Tate a pierdut în urmă cu mai mulți ani dreptul de a avea cont personal pe platformele de socializare din cauza acestor declarații. 

Totuși, el reușește să se adreseze unei audiențe impresionante prin metode alternative - monologurile lui filmate sunt distribuite pe mii de conturi de fanii săi. 

Frații Tate s-au mutat în România în urmă cu mai mulți ani și au devenit de la bun început prezențe constante în paginile ziarelor tabloide. Etalând opulență sau dând detalii despre relații cu modele și vedete, cei doi au susținut că s-au relocat aici tocmai pentru că statul oferă condiții mai bune decât Marea Britanie. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite