Ducii de Sussex şi ducii de Cambridge, împreună într-o reclamă TV. Ce vor promova cele două cupluri regale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meghan Markle, prinţul Harry, prinţul William şi Kate Middleton vor apărea împreună într-o reclamă televizată
Meghan Markle, prinţul Harry, prinţul William şi Kate Middleton vor apărea împreună într-o reclamă televizată

Meghan Markle, prinţul Harry, Kate Middleton şi prinţul William vor apărea într-o reclamă televizată care va promova campania „Fiecare minte contează/ Every Mind Matters“, lansată de Serviciul de Sănătate Publică din Anglia şi de Serviciul Naţional de Sănătate.

Reclama, regizată de Richard Curtis, va fi difuzată simultan pe mai multe posturi de televiziune din Marea Britanie, va avea o durată de trei minute şi va fi narată de ducii de Sussex şi ducii de Cambridge, scrie Daily Mail.

Vedete precum Davina McCall, Freddie Flintoff şi Nadiya Hussein vor putea fi văzute pledând pentru cauză, împărtăşind propriile experienţe privind tulburările mintale.  

Prezentatatoarea Clare Balding va introduce reclama, estimându-se că aproximativ 10,3 milioane de telespectatori din Marea Britanie o vor urmări.

Cei patru membri ai familiei regale speră că reclama îi va ajuta pe oameni să identifice şi să gestioneze simptomele timpurii ale tulburărilor mintale, precum anxietatea, depresia şi tulburări de somn.  

„Cunoaştem acel sentiment în care viaţa ne depăşeşte. Milioane dintre noi se confruntă cu probleme mintale, de la toate vârstele, cu intensităţi diferite, din diferite motive. Suntem tensionaţi, ne simţim la pământ, anxioşi sau avem probleme în a reuşi să dormim. Eu, tu...“, începe William.

„ ... fratele tău, mama ta, colegul tău, vecinul tău, aşteptând, sperând. Credem că nu se poate face nimic. Noi nu putem face nimic în legătură cu asta“, continuă Harry.,

„Dar acest lucru este greşit. Putem face anumite lucruri. De astăzi, există un mod de a răsturna situaţia. «Fiecare minte contează» vă va arăta modalităţi simple de a vă verifica sănătatea mintală“, intervine Meghan.

„Vei putea începe cu un plan gratuit online, proiectat pentru a te ajuta să gestionezi stresul, să sporeşti starea de bine, să îţi îmbunătăţeşti somnul şi să simţi că preiei controlul“, continuă Kate.

Iniţiatorii campaniei speră că aceasta va oferi soluţii practice pentru cei care suferă de boli mintale în stadii incipiente.

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia a descoperit că din 3,000 de adulţi din Marea Britanie, 83% au manifestat semne timpurii ale unor tulburări mintale, în anul 2018, precum stări de anxietate, stres, tulburări de somn.

ducii de sussex si ducii de cambridge foto guliver/getty images

FOTO Guliver/Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite