Cele mai nebuneşti ţinute de la Met Gala 2019: bărbaţi în rochii, Katy-candelabru şi show de striptease marca Lady Gaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Katy Perry FOTO Guliver/Getty Images
Katy Perry FOTO Guliver/Getty Images

Gala Met, eveniment caritabil organizat de Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan din New York, a avut loc luni, 6 mai, când numeroase vedete, între care Lady Gaga, Celine Dion, Kim Kardashian şi Katy Perry, s-au prezentat pe covorul roz în ţinute extravagante.

Tema galei Met 2019 a fost „Camp: Notes on Fashion“, ceea ce i-a făcut pe designerii, oamenii din lumea modei şi pe celebrităţile prezente la eveniment să adopte ţinute extravagante şi amuzante, notează Good Morning America

Gala, care are loc anual în prima zi de luni a lunii mai, este unul dintre cele mai importante evenimente de modă. Invitaţii poartă costume în funcţie de tema aleasă pentru fiecare ediţie.

GALERIE FOTO 

„O sensibilitate care se risipeşte mai degrabă în artificiu, stilizare, teatralizare, ironie, veselie şi exagerare decât în conţinut“, este definiţia dată de organizatorii evenimentului.

Lady Gaga a petrecut mai multe minute pe covorul roşu al galei, într-un performance. Ea a schimbat patru ţinute Brandon Maxwell, având mai multe ajutoare, conduse chiar de designer. Pe dedesubtul rochiei de prinţesă fuchsia, cu o trenă imensă, a avut o altă rochie neagră, tip corset în partea de sus şi model cloş în partea de jos. 

Strat după strat, ea a sfârşit prin a rămâne în lenjerie intimă, dar fără să renunţe la platformele imense. Cântăreaţa a purtat diamante Tiffany în valoare de 2 milioane de dolari, scrie News.ro.

   

lady gaga foto guliver getty images

Lady Gaga FOTO Guliver/Getty Images

lady gaga met gala 2019 foto guliver/getty images

Lady Gaga FOTO Guliver/Getty Images   

Katy Perry a purtat o rochie-candelabru, creaţie plină de becuri şi cristale, în timp ce Janelle Monae a ales să poarte patru pălării în acelaşi timp. 

katy perry foto guliver getty images

Katy Perry FOTO Guliver/Getty Images

Cardi B, Serena Williams şi Priyanka Chopra Jonas s-au numărat printre vedetele care au defilat pe covorul roşu, dar şi Billy Porter a atras atenţia prin apariţia lui, fiind dus pe umeri de şase bărbaţi pe jumătate dezbrăcaţi, având o alură de Cleopatra. Actorul a îmbrăcat o ţinută aurie, iar piesele de bază au fost aripile de înger şi accesoriul purtat pe cap.

billy porter foto guliver getty images

Billy Porter FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa R&B Cardi B a avut nevoie de opt oameni care să o susţină în parcursul ei, iar Celine Dion a impresionat cu o rochie argintie Fosse/Verdon. Celebra cântăreaţă nu îşi arată vârsta în rochia cu franjuri lungi, care îi lasă la vedere picioarele, accesorizată de penele imense purtate pe cap.

celine dion foto guliver getty images

Celine Dion FOTO Guliver/Getty Images

Familia Kardashian s-a comportat precum stăpâna covorului roşu. Kim (în rochie strâmtă nude), Kendall Jenner (cu pene portocalii) şi Kylie (o rochie mov cu imprimeu ca un şarpe boa) au ajuns în capătul treptelor, alături de mama Kris Jenner şi de rapperul Kanye West, au făcut o întoarcere, au coborât, pentru ca imediat să urce din nou ca familie.

Actorul Michael Urie a optat pentru o combinaţie aparte şi a fost jumătate bărbat, jumătate femeie, la propriu, cu ţinuta aleasă: o rochie din tulle roz combinată cu un costum bărbătesc. Şi machiajul a fost inventiv, el fiind machiat în raport invers cu outfit-ul - ca o femeie pe partea cu smokingul şi natural pe partea cu tutu.     

michael urie foto guliver getty images

Michael Urie FOTO Guliver/Getty Images     

Actorul Jared Leto a obţinut titlul de „cel mai absurd look“ cu apariţia pe care a avut-o pe covorul roz al galei. El a optat pentru o rochie roşie, lungă, cu aplicaţii de pietre argintii, pe care a „asortat-o“ cu un accesoriu inedit: o replică a capului său, pe care a purtat-o în loc de poşetă.

jared leto foto guliver getty images

Jared Leto FOTO Guliver/Getty Images

Jennifer Lopez a întors toate privirile. Artista a ales pentru Gala Met o rochie semnată Atelier Versace, cu cristale Svarovski aplicate. Ţinuta a avut un decolteu generos şi crăpătură adâncă pe picior.

jennfer lopez foto guliver getty images

Jennifer Lopez FOTO Guliver/Getty Images

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite