Două femei îl acuză pe Justin Bieber de agresiune sexuală. Ce au povestit şi cum se apără cântăreţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Justin Bieber (26 de ani) este acuzat de hărţuire sexuală de două femei, însă cântăreţul neagă afirmaţiile şi spune că va lua măsurile legale necesare pentru a stopa defăimarea sa.

Două femei au susţinut, printr-o postare pe Twitter, că au fost hărţuite de Justin Bieber în urmă cu mai mulţi ani.

Prima acuzaţie vine din partea unei femei, Danielle, care a povestit pe Twitter cum l-a cunoscut pe tânărul cântăreţ, la un concert, în martie 2014. „Un bărbat s-a apropiat de mine şi de prietenii mei şi ne-a întrebat dacă nu vrem să îl cunoaştem pe Justin. Bineînţeles că am spus «da»“. 

După ce au petrecut puţin timp la concert, Bieber i-ar fi invitat în camera sa de la hotel, de la Four Seasons.

„M-a invitat (n.r. - Justin Bieber) să îl însoţesc în pat. Atunci m-am întrebat: cum e normal aşa ceva? M-a pus să promit că nu spun nimic, iar în caz contrar aş putea avea probleme legale“, mai povesteşte femeia, care ar fi avut pe atunci 21 de ani. 

Danielle mai spune că a fost de acord să se sărute cu Justin Bieber, dar apoi nu şi-a dorit ca lucrurile să meargă mai departe, acuzându-l pe cântăreţ de hărţuire sexuală. „Nu vreau să intru în detalii despre ce s-a întâmplat apoi“, a scris aceasta.

Bieber neagă acuzaţiile şi aduce dovezi în apărarea sa 

Acuzaţia a fost negată de către Alison Kaye, managerul companiei care îl reprezintă pe Justin Bieber. Aceasta afirmă că întâmplarea nu este posibilă, fiindcă în acea duminică, Justin era cazat într-o locaţie AirBnB, iar seara următoare şi-a petrecut-o într-un hotel, însă nu la Four Seasons, ci la Westin, potrivit BBC. 

Chiar şi Bieber a răspuns acestei acuzaţii, postând mai multe poze, chitanţe şi e-mailuri care arătau că şi-a petrecut seara de 9 martie în Austin, într-o locaţie AirBnb, iar pe cea de 10 martie, la hotelul Westin. 

„Această poveste nu este adevărată. Orice acuzaţie sexuală ar trebui luată în serios şi de aceea era nevoie de răspunsul meu. O să lucrez împreună cu Twitter şi cu autorităţile pentru a lua măsuri legale“, scrie cântăreţul.

Se pare că afirmaţiile femeii au fost făcute de pe un cont anonim de Twitter, care a fost închis între timp. 

Justin Bieber nu a răspuns însă unor acuzaţii similare aduse de o altă persoană denumită Kadi, care susţine că a fost atacată într-un hotel din New York, în mai 2015. Acest cont este în continuare activ şi nu este anonim. 

Peste 260 de celebrităţi, printre care Kevin Spacey, Roman Polanski şi Sylvester Stallone, au fost acuzate de agresiuni sexuale de la debutul mişcării #MeToo. Producătorul Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru viol şi agresiuni sexuale. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite