Dorian Popa era sub influența drogurilor la volan, arată rezultatul de la INML

0
Publicat:

Rezultatul INML confirmă că vloggerul Dorian Popa a consumat canabis înainte să urce la volan în urmă cu o săptămână, au declarat vineri, 3 noiembrie, surse judiciare pentru Libertatea.

Dorian Popa a fost prin sub influența drogurilor la volan FOTO Captură video
Dorian Popa a fost prin sub influența drogurilor la volan FOTO Captură video

Analizele de sânge efectuate la Institutul Național de Medicină Legală au confirmat rezultatul Drugtest: Dorian Popa a consumat canabis înainte să urce la volan, potrivit sursei citate.

Amintim că vineri, 27 octombrie, seara, un echipaj al Poliției Rutiere a oprit în trafic, în localitatea Domnești, un șofer care, la testare a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive (canabis).

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a transmis atunci IPJ Ilfov. 

Șoferul în cauză era Dorian Popa. Polițiștii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

„Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se mai arăta în comunicat.

Între tip, au fost procesate și probele de sânge, analizele efectuate la Institutul Național de Medicină Legală confirmând confirmat rezultatul Drugtest, potrivit surselor Libertatea, ceea ce atrage răspunderea penală în cazul voggerului.

Dorian o să știe să-și „repare imaginea”

Amintim că mama celebrului influencer i-a luat apărarea lui Dorian Popa, după ce informațiile au ajuns în spațiul public.

„Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și <repare imaginea>! Eu sunt <doar mamișor> pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat, pentru Click!, Luminița Popa, mama lui Dorian.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite