Divorţul dintre Beyoncé şi Jay-Z a fost doar o strategie de marketing: artiştii rămân împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Beyoncé nu divorţează de rapperul Jay-Z. Tatăl artistei a declarat că toate zvonurile legate de despărţirea celor doi cântăreţi au făcut parte dintr-o strategie menită să crească vânzările biletelor pentru concertele din turneul „On The Run“.

Conform site-ului radaronline.com, Matthew Knowles, tatăl artistei americane, a făcut public faptul că toate zvonurile apărute în presă despre despărţirea dintre Beyoncé şi Jay-Z au fost prefabricate.

Matthew Knowles, care în trecut a fost managerul grupului Destiny’s Child şi a pavat drumul fiicei sale spre celebritate, a spus că nu este prima oară când face aşa ceva: „Ştiu (că n-a fost nimic adevărat – n.r), pentru că am făcut asta şi înainte. Se numeşte «truc Jedi» şi te poate prosti de tot“.

Deşi a ocolit răspunsul când a fost întrebat dacă cearta din lift de la gala Met Ball, dintre Jay-Z şi Solange Knowles (sora lui Beyoncé) a fost, de asemenea, o înscenare, Matthew Knowles a dat de înţeles că în showbizz nimic nu e verosimil: „Tot ce ştiu eu este trucul Jedi.Toată lumea vorbeşte despre asta (cearta din lift - n.r.). Vânzările biletelor au crescut, la fel şi albumele lui Solange, care au crescut (în vânzări- n.r.) cu 200%“.

Turneul „On The Run“, început pe 25 iunie, se va încheia pe 13 septembrie, la Paris. Cu încasări de 100 de milioane de dolari, „On The Run“, este considerat unul dintre cele mai de succes turnee muzicale din toate timpurile.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite