Dinu Maxer, despre relația cu Nicoleta Luciu, la două decenii de la despărțire: „Pentru ea, am fost primul bărbat”

0
Publicat:

Înainte ca Dinu Maxer să aibă o relație de aproape 18 ani cu mama copiilor lui, Deea, de care a divorțat în urmă cu un an, Dinu Maxer a trăit o mediatizată poveste de dragoste cu Nicoleta Luciu.

 Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au avut o relație de opt ani. FOTO arhivă
Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au avut o relație de opt ani. FOTO arhivă

Dinu Maxer și actrița Nicoleta Luciu au fost împreună timp de opt ani, potrivit WOWBiz, iar despărțirea lor i-a luat prin surprindere, la acea vreme, pe fani, care îi vedeau deja căsătoriți.

Ruperea relației a ținut primele pagini ale multor ziare. Motivul vehiculat al despărțirii a fost gelozia exagerată a lui Dinu Maxer, însă adevărata cauză a rămas o enigmă, pentru că cei doi au ales să fie cât mai discreți cu privire la ruptură.

La două decenii de la separare, Dinu Maxer a făcut, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, câteva dezvăluiri despre relația cu Nicoleta Luciu.

Întrebat de către moderatorul Mihai Ghiță dacă au existat momente violente între el și Nicoleta, artistul a răspuns pozitiv, menționând însă că violențele au fost doar verbale.

„Cred că o relație se termină atunci când te cerți din lucruri minore”

Referitor la motivele pentru care se certau, artistul a explicat că acestea porneau de cele mai multe ori de la gelozii sau lucruri minore.

Ne certam din gelozie, tot felul de lucruri, inclusiv chestii minore. Am ajuns să cred că o relație se termină atunci când te cerți din lucruri minore”, a dezvăluit Dinu Maxer, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”.

Maxer a relatat și cum a cunoscut-o pe Nicoleta Luciu: în cadrul unui show, unde a remarcat-o în public.

Artistul a mărturisit că, în primă fază, a fost atras fizic de Nicoleta Luciu, dar ulterior, după ce i-a cunoscut caracterul, atracția a fost și mai mare.

„Am văzut că este un om loial, pentru ea am fost primul bărbat. A fost foarte important în viața mea, nu știu, poți să o pui și pe treaba mândriei masculului alfa, poți să o pui și pe seama educației tatălui.”, a mai spus Dinu Maxer, în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite