DiCaprio, pus pe glume: actorul se comportă ca un fan disperat într-o farsă făcută unui bun prieten VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Leonardo DiCaprio (41 de ani) s-a comportat asemenea unui fan înrăit, fiind autorul unei farse la adresa bunului său prieten Jonah Hill (32 de ani). DiCaprio s-a prefăcut că e un fan, a fugit către prientenul lui cu telefonul în mână, făcându-i nenumărate poze, ceea ce l-a speriat pe Hill, informează contactmusic.com.

DiCaprio a putut fi văzut făcând o glumă cu bunul său prieten, Jonah Hill, după ce l-a remarcat stând singur în faţa unei librării din New York, unde urma să se întâlnească cu amicii săi. Actorul a decis să îl păcălească pe colegul său, aşa că în secvenţele video luate de paparazzi, acesta poate fi văzut cum îl observă pe Jonah Hill în stradă şi fuge către el cu telefonul în mână, ca şi când ar fi fost un fan înrăit, ce îşi dorea cu ardoare o poză cu actorul.

Jonah Hill pare că se sperie puţin înainte de a realiza că fanul nu este nimeni altul decât prietenul lui, DiCaprio. Apoi Hill îi dă lui DiCaprio cea mai mare îmbrăţişare pe care a primt-o Leonardo vreodată. Jonah se salută apoi şi cu restul anturajului lui Leonardo.

Se pare că gluma a fost pe cât se poate de distractivă pentru actori, dar atunci când un fan adevarăt a remarcat celebrul duo şi a cerut o fotografie cu ei, acesta a primit un refuz şi şi-a văzut în continuare de drum.

Leonardo DiCaprio şi Jonah Hill sunt amici buni de când au jucat împreună, în 2013, în filmul lui Martin Scorsese „Lupul de pe Wall Street“.

Este pentru prima dată, în ultimele luni, când presa internaţională scrie şi altceva despre Leonardo DiCaprio, în afară de articole legate de viaţa lui personală.

Leonardo DiCaprio a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal graţie evoluţiei sale din lungmetrajul „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant“, regizat de Alejandro González Iñárritu.

Aceasta a fost cea de-a şasea nominalizare la Oscar pentru Leonardo DiCaprio.  Pe parcursul carierei sale prestigioase, starul hollywoodian a primit patru nominalizări pentru interpretare, pentru rolurile din filmele „What’s Eating Gilbert Grape“ (1993), „The Aviator“ (2004), „Blood Diamond“ (2006) şi „The Wolf of Wall Street“ (2013), şi o nominalizare în calitate de producător, pentru filmul „The Wolf of Wall Street“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite