De la 90 la 60 de kilograme: cum reuşeşte Barbie de la „X Factor“ să slăbească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Muntean (24 de ani), concurenta din echipa Deliei care a slăbit 20 de kilograme, urmează un regim drastic şi investeşte peste 1.000 de lei pe lună ca să-şi îndeplinească visul artistic. Cântăreaţa recunoaşte că s-a îngrăşat pe fond emoţional, după moartea tatălui.

„Barbie de la karaoke“, după cum au numit-o prietenii pentru bucuria de a cânta cu ei în cluburile şi pub-urile din Arad, a avut o viaţă dificilă, cu toate că a împlinit doar 24 de ani. În 2012, tânăra şi-a pierdut tatăl în urma unui infarct, ceea ce a dezechilibrat-o profund şi i-a declanşat o tulburare alimentară. „Am devenit foarte vulnerabilă, nu mă mai puteam apăra de mine însămi. Nu mă puteam opri din plâns, eram departe şi de mama, eram singură în Bucureşti“, îşi aminteşte ea. Oana s-a refugiat în mâncare, pentru a compensa lipsa celui drag. „Stăteam cu zilele în casă şi ajunsesem să mănânc într-una”, recunoaşte concurenta care avea 90 de kilograme când s-a prezentat la audiţiile de la „X Factor“.

Impresionaţi de performanţele sale muzicale, specialiştii talent-show-ului de la Antena 1 au încurajat-o să slăbească, pentru că în domeniul în care activează imaginea este un aspect important. „Este greu să ajung din nou la 60 de kilograme, aşa cum aveam la 20 de ani, însă nu e imposibil. Dacă aveam probleme de mică, aş fi înţeles că aşa sunt dată de la Dumnezeu, dar ştiu că m-am îngrăşat din cauza stilului dezordonat de viaţă“, spune ea.

image

Pentru a-şi atinge marele vis artistic, Oana s-a organizat alimentar şi s-a apucat de sport, cu toate că acest stil de viaţă este solicitant şi scump. Hrana bogată mai mult în proteine decât în carbohidraţi şi antrenamentele intense o costă peste 1.000 de lei, dar fata primeşte o parte din bani de la mama sa din Arad.

image

Ambiţioasă şi dornică să câştige, „Barbie“ a reuşit să-i impresioneze pe cei trei experţi din juriul de la „X Factor“. Săptămâna trecută, în primul show live, ea a apărut complet schimbată, cu 20 de kilograme mai puţin, o coafură modernă şi un stil vestimentar sexy“, spre admiraţia tuturor. „Oana s-a schimbat mult de la audiţii, dar ceva a rămas intact, atitudinea ei“, a analizat antrenoarea sa, Delia. „Se vede de la o poştă că meriţi să fii pe scenă“, a completat Bittman.

image

Telespectatorii o pot urmări pe Oana Muntean vineri, de la 20.00, când va performa la „X Factor“ în ediţia specială de ziua Antenei 1.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite