De ce boală suferea Cameron Boyce, starul Disney mort în somn la 20 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cameron Boyce FOTO Guliver/Getty Images
Cameron Boyce FOTO Guliver/Getty Images

După ce actorul american Cameron Boyce, star al producţiilor Disney Channel „Jessie“ şi „Descendants“, a murit sâmbătă, 6 iulie, la vârsta de 20 de ani, s-a aflat boala care a reprezentat cauza decesului survenit în timpul somnului.

Starul Disney Cameron Boyce, care a fost găsit fără suflare de familia actorului, sâmbătă, 6 iulie, a murit în somn, potrivit presei străine. 

Decesul tânărului Cameron Boyce a fost provocat de o „tulburare medicală pentru care se afla sub tratament“, iar acum surse au dezvăluit pentru TMZ că actorul suferea de epilepsie, boală ce ar fi reprezentat cauza morţii acestuia.

Însă, epilepsia nu l-a împiedicat pe tânăr să aibă o carieră de succe, fiind cunoscut în special pentru rolurile din „Descendants“ şi „Grown Ups“, în care a jucat alături de actorii Adam Sandler şi Salma Hayek.

O autopsie oficială este în desfăşurare, o examinare post-mortem fiind făcută luni, 8 iulie, iar cauza morţii va fi stabilită în urma unor investigaţii suplimentare, a precizat Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles, relatează Daily Mail. Totuşi, familia tânărului este convinsă că epilepsia se află în spatele morţii lui.

La aflarea veştii tragice, mai multe celebrităţi din lumea filmului şi a muzicii, printre care Adam Sandler şi Salma Hayek, i-au adus un ultim omagiu starului Disney, postând mesaje emoţionante de adio pentru acesta.

Adam Sandler, un star al filmelor de comedie, a scris un mesaj emoţionant pe Instagram, alături de o fotografie alb-negru cu Boyce. Actorul şi-a amintit de vremea când puştiul a jucat împreună cu el în „Grown Ups“, film în care Sandler (Leonard Feder) era tatăl lui Boyce. 

„Prea tânăr. Prea dulce. Prea amuzant. Cel mai drăguţ, mai talentat şi cel mai decent copil din preajma mea. Îl iubeam pe acel puşti. Îi păsa atât de mult de familia lui. Îi păsa atât de mult de lume. Mulţumesc, Cameron pentru tot ce ne-ai dăruit. Atât de multe lucruri te aşteptau. Inimile noastre sunt frânte. Ne gândim la familia ta, căreia îi transmitem cele mai profunde condoleanţe“, se arată în textul lui Sandler.

image

Cameron Boyce şi Adam Sandler 

„Cu inima grea, anunţăm, în această dimineaţă, dispariţia lui Cameron. A murit în somn, din cauza unei tulburări medicale pentru care se afla sub tratament. Spiritul lui va continua să dăinuie prin bunătatea şi compasiunea celor care l-au cunoscut şi iubit. Avem inimile frânte şi cerem intimitate în această perioadă dificilă, când ne plângem fratele şi fiul mult iubit“, a fost anunţul legat de moartea lui Cameron Boyce, făcut de un purtător de cuvânt al familiei.

Un purtător de cuvânt al Disney Channel l-a descris pe Boyce drept „un actor incredibil de talentat“.

„De la o vârstă fragedă, Cameron Boyce a visat să îşi împartă talentul artistic extraordinar cu lumea. Ca adolescent, era mânat de o dorinţă puternică de a schimba vieţile oamenilor prin munca lui în scop umanitar. Era un actor incredibil de talentat, o persoană empatică şi, mai ales, un fiu, frate, nepot şi prieten iubitor”, a transmis postul de televiziune. „Transmitem condoleanţe familiei, colegilor şi deplângem alături de milioanele de fani moartea lui prematură“, notează news.ro.

Celebru de la vârsta de 9 ani, Cameron Boyce a jucat în comedia „Grown Ups“ (2010), în rolul fiului personajului interpretat de Adam Sandler, apoi în seria Disney Channel „Jessie“ (2011 - 2015).

A devenit cunoscut şi cu rolul din „Descendants“, serial care prezintă aventurile descendenţilor personajelor clasice Disney. În acest serial, el juca rolul lui Carlos, fiul Cruellei De Vil. Al treilea sezon al producţiei, în care apare şi Cameron Boyce, va avea premiera pe 2 august.

image

Cameron Boyce (stânga), în rolul lui Carlso de Vil FOTO Disney 

   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite