Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, bârfiți la restaurant de Andra și Măruță: „Ăștia nu știau că sunt în baie și îi aud” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andra și Cătălin Măruță au fost, în urmă cu câțiva ani, protagoniștii unui episodul deranjant pentru fostul cuplu Dani Oțil - Mihaela Rădulescu, potrivit unor dezvăluiri făcute recent de prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Prezent în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, Dani Oțil și-a amintit momentul în care a fost luat în vizor de cuplul Andra și Cătălin Măruță, în timp ce se afla în același restaurant, alături de Mihaela Rădulescu, partenera sa de atunci, și de alte persoane. 

„Mihaela e înaltă, dar cu piticul ăla, mă?”

Andra și Cătălin Măruță au fost auziți de Mihaela comentând diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil.

Mihaela și Dani / Andra și Cătălin . FOTO colaj Click!
Mihaela și Dani / Andra și Cătălin . FOTO colaj Click!

„Eu eram aici și Măruță cu Andra, o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp, și ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac apropierile astea tip găini (...). Și Mihaela a intrat în baie. Noi toți așteptam la intrare și vedeam prin geam discuțiile. Și am sesizat că se vorbește de noi, dar era normal și mi se pare normal. Și știu că a ieșit Mihaela și a zis: Băi, ce răutăcioși. Ăștia nu știau că sunt în baie și-i aud. Prima remarcă a fost: Băi, dar Mihaela e înaltă, dar cu piticul ăla, mă? Ce-o fi văzut la el?”, a povestit Dani Oțil, invitat în poscastul „Vin de-o poveste”.

Articolul integral, în Click!

Amintim că, în 2014,  Dani Oţil a reacţionat pe Facebook după ce presa a relatat că Mihaela Rădulescu, cu care a avut o relaţie de şase ani, este noua iubită a celebrului paraşutist austriac Felix Baumgartner.

Prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani“, difuzat de Antena 1, a scris pe Facebook un amplu mesaj în care lămureşte faptul că Mihaela nu l-a părăsit pentru un alt bărbat, întrucât despărţirea s-a produs de comun acord în urmă cu mai multă vreme.

„Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci...nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmplă cu vreme multă în urmă“, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite