Cybill Shepherd, despre relația cu Elvis: „Era minunat în pat, dar a trebuit să-l învăț un lucru important”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cybill Shepherd a declarat că este încă „bântuită” de perioada petrecută cu „frumosul și minunatul” Elvis Presley, după cum l-a numit ea. De asemenea, își amintește deseori de ce a trebuit să se îndepărteze de el.

Elvis Presley și Cybill Sepherd FOTO Getty Images
Elvis Presley și Cybill Sepherd FOTO Getty Images

Actrița, care are 73 de ani, este la fel de frumoasă și plină de viață ca atunci când l-a cunoscut pe Elvis, în urmă cu 50 de ani. Cybill Shepherd a devenit imediat o senzație după rolurile sale marcante din The Last Picture Show din 1971 și apoi din The Heartbreak Kid în anul următor. Când Regele a auzit că aceasta vizitează Memphis, i-a cerut o întâlnire, însă tânăra actriță avea doar 22 de ani, dar era deja foarte hotărâtă și a făcut imediat propria cerere în schimb.

M-a invitat în oraș prin intermediul unui tip comun pe care îl cunoșteam și i-am spus: 'Nu, a spus că mă va suna el însuși!'. Așa că prietena mea cea mai bună, Jane, a ridicat telefonul și a spus: 'Doamne, e Elvis!'. Am stabilit să ne întâlnim la un mare teatru pe care îl închiria până la miezul nopții. L-am așteptat o veșnicie. Când în sfârșit a ajuns acolo, toți cei din rândul din dreapta mea s-au ridicat. Avea un fel de mafie din Memphis”, a spus actrița pentru Expres.co.uk.

A crezut că e prea bătrân pentru ea

Actrița a mărturisit că la vremea aceea credea că e prea bătrân pentru ea „La vremea respectivă, am crezut că era prea bătrân pentru mine - Beatles era muzica mea -, dar între noi a existat o chimie... Mirosea a săpun și dulce, ca zahărul și transpirația. Am simțit foarte mult pentru el”.

În 1998, ea a spus despre aventura lor: "A fost ceva mitic. Arăta grozav. Și mirosea grozav - chiar mirosea".

Cineva mi-a pus o întrebare chiar zilele trecute: Era Elvis oarecum copilăros? Am răspuns: Ei bine, în cel mai bun sens - era genial, era amuzant, era cald la suflet”, i-a spus ea lui Larry King în 2000.

Mai recent, a fost întrebată despre viața lor sexuală. Elvis a fost celebru pentru că nu s-a culcat cu Priscilla ani de zile, până când s-au căsătorit, dar Cybill Shepherd a spus:

Nu, nu, nu: Dacă îmi place un tip, nu voi aștepta 90 de zile. Noi nu am așteptat atât de mult. M-am dus la Graceland și am mâncat niște sandvișuri cu banane prăjite, iar în noaptea următoare m-am întors și nu l-am văzut pe tatăl lui și totul a fost în regulă...”,a mai dezvăluit actrița.

„Îi plăcea ca fetele să poarte chiloți albi, știți ce vreau să spun”, a mai spus ea, menționând că a refuzat să facă acest lucru.

A trebuit să-l învețe ceva important

De asemenea, a mai făcut referiri despre viața lui sexuală. Întrebată de prezentatorul american Andy Cohen dacă sexul cu Elvis Presley a fost bun, Shepherd a răspuns: „Oh, da! Minunat... Iubitor și grijuliu”, a spus ea. Cu toate acestea, într-un alt interviu, actrița a dezvăluit ce l-a învățat pe Rege în pat. 

Am început să ne întâlnim și el este un tip cu adevărat minunat, sexy, incredibil”. Apoi a făcut referire la un capitol din autobiografia ei, Cybill Disobedience, despre Elvis, care se intitulează: „White boys dont eat...”. Se pare că starul a fost reticent în a-i face sex oral și a adăugat: „A trebuit să-l învăț cum să o facă. Există lucruri mai rele pe care să înveți un bărbat să le facă!”, a mai dezvăluit Cybill Sepherd.

Elvis Presley  FOTO Profimedia
Elvis Presley FOTO Profimedia

Din nefericire, dependența lui Elvis Presley de medicamentele eliberate pe bază de rețetă a pus capăt rapid relației.

Mi-a plăcut foarte mult de el. Mi s-a părut că era foarte cald. Și unul dintre cei mai frumoși bărbați pe care i-am văzut vreodată. Pe măsură ce am petrecut mai mult timp cu el, mi-am dat seama că avea o dependență de droguri - iar pe mine nu m-au interesat niciodată drogurile deloc”, a mai spus ea.

Drogurile au pus capăt relației lor

Actrița a descris că Regele intra uneori în dormitor și leșina imediat sau îi lăsa droguri și bijuterii cu smaralde și diamante pe noptieră. „El spus: Uite drogurile tale. Am întrebat: Unde sunt ale tale?. El a spus: Le-am luat deja. Așa că le-am aruncat în toaletă și am lăsat bijuteriile acolo. Îmi cam doresc să le fi luat acum.... Am învățat foarte devreme să nu lași bărbații să-ți dea ceva de băut sau pastile de orice fel”, a mai spus ea în 2019.

Relația lor de scurtă durată s-a încheiat, dar Shepherd nu a uitat niciodată perioada petrecută împreună: „Am fost bântuită de Elvis în sensul că, atunci când l-am cunoscut, era foarte drăguț, dar era și foarte dependent de droguri... Poate că l-aș fi putut ajuta?”, se întreabă ea acum retoric.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite