De ce a lipsit Adrian Văncică de la botezul celui de-al treilea copil al Ecaterinei Ladin, Dalida din Las Fierbinţi

0
Publicat:

Micul Roman Casian, cel de-al treilea copil al Ecaterinei Ladin, Dalida din Las Fierbinţi, este deja o mică vedetă după ce, sâmbătă, la botez a avut şase perechi de naşi. Dintre invitaţi a lipsit, însă, unul foarte important, Adrian Văncică, colegul de serial al mamei sale.

Ecaterina Ladin şi-a botezat cel de-al treilea copil
Ecaterina Ladin şi-a botezat cel de-al treilea copil

De organizarea acestui eveniment important s-au ocupat personal Ecaterina Ladin şi soţul ei, care, deşi au implicat şi alte persoane din familie, au vrut să păstreze multe detalii şi surprize secrete.

„Eu și soțul am organizat singuri botezul. Am încercat să nu se știe foarte multe detalii și amănunte, să fie o surpriză și pentru invitați. Toți oamenii care s-au implicat în acest botez au fost atât de prompți. Pe unii nici nu-i știu”, a povestit vedeta ProTV în emisiunea lui Cătălin Măruță.

De asemenea, ea ţinut foarte mult să respecte o tradiţie de familie privind participarea tuturor membrilor la confecţionarea mărturiilor personalizate.

„Avem un obicei, în familia de la Chișinău, fratele meu face această băutură. Depinde în ce a fost bogat anul. Anul trecut a fost bogat în pară. Se fac aceste sticle. Se pune busuioc. Totul este făcut de familia noastră. Toată familia a contribuit la aceste mărturii. Au fost și la fața locului și fiecare invitat a avut o sticlă de dus acasă”, a mai spus Ecaterina Ladin, potrivit Libertatea.

Micuţul Roman Casian a avut în total şase perechi de naşi. Pe lângă cei de cununie, care sunt din România, frații și verișorii actriței au venit special la eveniment, fiind şi ei naşi prin tradiţie.

„Șase perechi de nași. Doar nașii noștri de cununie sunt de aici. Tradiția noastră este ca frații mai mari să boteze copiii fraților mai mici, doi veri și prietena mea cea mai bună din copilărie, căreia i-am zis în ziua botezului. Copilul îl ține în brațe nașa de cununie”, a explicat actriţa care este tradiţia.

Organizat în detaliu, botezul celui de-al trelea său copil a fost un eveniment „perfect” crede Dalida din Las Fierbinţi. Singurul regret pe care îl are în legătură cu această zi este faptul că că nu l-a avut alături pe colegul său de serial Adrian Văncică, binecunoscutul Celentano. Din păcate, acesta nu era în Bucureşti în weekendul în care a avut loc evenimentul.

„Vănci nu a fost, nu erau în București în acel weekend. Dar poate mai fac unul. Nici nu știu când a trecut noaptea, când s-a făcut dimineața”, a glumit vedeta.

Celentano ar putea ajunge la următorul botez..., foto arhivă
Celentano ar putea ajunge la următorul botez..., foto arhivă
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite