Cornel Ilie a devenit tată pentru a doua oară: prima imagine cu bebeluşul şi mesajul emoţionant al cântăreţului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel şi Eliza Ilie FOTO Facebook/Marius Bărăgan
Cornel şi Eliza Ilie FOTO Facebook/Marius Bărăgan

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie (42 de ani), a devenit tată pentru a doua oară şi a postat, în mediul online, prima imagine cu bebeluşul, dar şi un mesaj emoţionant, în care spune că „mămicile sunt Dumnezei, tăticii sunt doar simpli oameni“. Eliza Ilie (31 de ani), cea care i-a devenit soţie acum patru ani, i-a dăruit încă un copil.

Cornel şi Eliza Ilie au devenit părinţi pentru a doua oară. Soţia solistului trupei Vunk a adus pe lume un băieţel, joi seară, 25 iulie, după cum a anunţat artistul pe contul său de Facebook. 

Cornel Ilie a postat şi prima imagine cu bebeluşul, care va primi numele Cezar Mihai. Alături de fotografia în care îşi priveşte bucuros micuţul, cântăreţul a scris şi un mesaj emoţionant, mărturisind că a asistat la operaţie şi numind „mămicile Dumnezei“. 

„A VE(nit) Cezar. Aseară, a venit în lumea asta frumoasă un viitor bărbat care va avea grijă de Zara şi care va conduce un imperiu de bunătate şi de iubire. O să te-nvăţăm să cucereşti lumea ajutând-o, făcând-o să zâmbească şi oferindu-i speranţă. Cezar Mihai Ilie, te aşteptam, bine-ai venit! Mămicile sunt Dumnezei, tăticii sunt doar simpli oameni. LE: am asistat la operaţie, iar coloana sonoră pe care a asigurat-o doctorul a fost «Vinovaţii fără vină» (Pasărea Colibri), trasându-i, deja, misiunea de a se simţi liber şi de a spune ce gândeşte, cu glas puternic. Nu contează càt de lung ai părul“, a scris Cornel Ilie pe Facebook. 

   

Cornel şi Eliza Ilie s-au căsătorit în 2015 şi mai au împreună o fetiţă, pe nume Zara, în vârstă de aproape patru ani. Cei doi sunt împreună din 2013, după ce Eliza a rupt logodna cu patronul unor lanţuri de magazine din Bucureşti, cu care avea o relaţie de patru ani. Eliza este originară din Dâmboviţa şi a absolvit cursurile Facultăţii de Drept.

   

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite