Cornel Ilie va deveni tată pentru a doua oară FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel şi Eliza Ilie FOTO Facebook/Marius Bărăgan
Cornel şi Eliza Ilie FOTO Facebook/Marius Bărăgan

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie (42 de ani), va deveni tată pentru a doua oară. Eliza Ilie (31 de ani), cea care i-a devenit soţie acum patru ani, îi va dărui încă un copil.

Cornel şi Eliza Ilie vor deveni părinţi pentru a doua oară. Soţia solistului trupei Vunk se află în ultimul trimestru de sarcină, urmând ca în vară să dea naştere celui de-al doilea copil, scrie Click!

În afară de statutul de solist al trupei Vunk, Cornel Ilie este producător muzical la emisiunile „Românii au talent“ şi „Cântă acum cu mine“, ambele difuzate de Pro TV.

Zilele trecute, soţia cântăreţului a postat în mediul online o fotografie în care Zara, fetiţa ei, pupă burtica de gravidă. 

În februarie, mămica publica pe contul său de Facebook prima imagine care demonstra că este din nou însărcinată, alături de descrierea „familie“. 

Cornel şi Eliza Ilie s-au căsătorit în 2015 şi mai au împreună o fetiţă, pe nume Zara, în vârstă de aproape patru ani. Cei doi sunt împreună din 2013, după ce Eliza a rupt logodna cu patronul unor lanţuri de magazine din Bucureşti, cu care avea o relaţie de patru ani. Eliza este originară din Dâmboviţa şi a absolvit cursurile Facultăţii de Drept.

   

Eliza şi Zara FOTO Facebook/Arhivă personală

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite