Cocktail

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Drăgan: Nu ratez niciodată....

Pe lângă ştirile la care e musai să mă uit ca să ştiu cum se mai mişcă lucrurile şi pe lângă reportajele „altfel" pe care le văd duminică seara în emisiunea „Reporterii Realităţii" (acolo am lucrat şi eu o bună bucată de vreme), ca un mare pasionat de bătutul lumii cu piciorul, recunosc că sunt un fan necondiţionat al „Amazing Race" de la AXN.

Mă dau în vânt după „Stargate" (toate variantele) şi după „Dr. House" (toate seriile), iar atunci când vreau să îmi fac o plăcere, pun ochii pe reportajele de pe Discovery şi pe emisiunea „Envoyé Spécial" de pe France 2.

Visul lui Jackie Chan

Celebrul actor şi-a dezvăluit de curând o mare dorinţă. El vrea, ca prin intermediul sunetelor muzicii şi a dansului, să-şi povestească întreaga viaţă. Deşi ne-am obişnuit să-l vedem jucând în alt gen de filme, Jackie mărturiseşte că de mic copil a fost fan declarat al musicalurilor.

Şi, pentru că se mândreşte cu tot ce a trăit până acum, el vrea să-şi scrie propriul musical, în care să spună cum şi-a câştigat locul în rândurile actorilor renumiţi de la Hollywood.

Efectul „Hannah Montana" persistă

Iubitorii serialului destinat adolescenţilor se vor putea bucura de aventurile prin care trece eleva Hannah până la finalul anului 2011.

Miley Cyrus va participa şi la fimările celui de-al patrulea sezon al producţiei care deţine până acum audienţe record. Înregistrările vor lua sfârşit în luna martie a acestui an, dar epi­soadele vor fi transmise până în 2011.

Charlie Chaplin devine personaj animat

Celebrul Charlie Chaplin va deveni personaj animat într-un serial indiano-francez. Serialul va include 104 episoade, fiecare cu o durată de şase minute, şi va fi inspirat din cele 70 de scurtmetraje umoristice realizate de Chaplin de-a lungul carierei sale. Această iniţiativă încearcă să-l readucă pe Chaplin în secolul XXI şi să-l facă mai cunoscut copiilor din zilele noastre. Charles Spencer Chaplin, actor şi regizor englez, este considerat a fi unul dintre cele mai mari staruri de cinema ale secolului XXI.

Ion Isaiu, în Dubai

Actorul Ion Iasiu, interpretul lui Mircea Lăptaru din telenovela „Aniela", a avut ocazia să vadă live inaugurarea clădirii Burj Dubai, cea mai înaltă clădire din lume. Timp de 10 zile, Ion Isaiu a petrecut o vacanţă de neuitat în Dubai, unde nu a ratat ocazia de a zbura deasupra deşertului într-un balon cu aer cald.

„Bikerii sunt o familie intransigentă"

Cristina Şoloc este co-prezentatoarea emisiunii „MotoMagia", transmisă de TVR 2, singura de acest gen, care se ocupă de pasiunea românilor pentru motociclete.

Pasiunea prezentatoarei TV pentru „jucăriile motorizate", aşa cum le numeşte Cristina Şoloc, a apărut de pe vremea când aceasta era o adolescentă. „Slăbiciunea" s-a transformat într-un fel de a fi şi într-o meserie pe care o face cu plăcere. „De cinci ani suntem singurii care avem grijă de imaginea şi interesele motocicliştilor din România. Nu e foarte simplu ca o emisiune care, teoretic, are public de nişă, să adune atâţia telespectatori încât să ajungă lider de piaţă", a declarat vedeta TV.

La „MotoMagia", lucrurile sunt într-o continuă schimbare, iar criticile telespectatorilor fideli sunt întotdeauna binevenite. „Avem un public foarte critic, care nu se fereşte să-şi strige nemulţumirile. Între timp ne-am dat seama că e de fapt un lucru bun. Bikerii sunt o familie intransigentă, iar criticile lor ne fac să nu uităm nicio clipă că avem de menţinut un standard de calitate.". Pentru ea „zâmbetele şi mâinile strânse" la evenimentele destinate celor care au căzut în "blestemata patimă pentru fier" sunt un barometru al faptului că munca ei este apreciată. "Ne hrănim şi îi hrănim pe telespectatori cu cât mai multe subiecte de suflet şi despre pasiunea pentru motoare."

Bârfe...

Angelina Jolie: Nu vrea să fie blondă!

Celebra actriţă în vârstă de 34 de ani a surprins din nou. De data aceasta datorită unui zvon: frumoasa brunetă cu ochii verzi şi buze apetisante este blondă natural. Mama ei, Marcheline Bertrand i-a vopsit părul Angelinei la 4 ani. Şi de atunci ea s-a conformat, colo­­­­­­rân­­­­­­du-şi podoaba capilară bogată.

Sertab: Vine la Eurovision

Se pare că organizatorii Preselecţiei Naţionale pentru Eurovision 2010 le pregătesc tele­­­­­­­­­­spectatorilor o surpriză. Sertab Erener, cântăreaţa de origine turcă, câştigătoarea Eurovisionului 2003, este posibil să fie invitată să cânte la Finala Pre­­­­­selecţiei Naţionale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite