Celine Dion, despre abuzul de „medicamente foarte periculoase”: „La început, ajuta un pic”

0
Publicat:

Îndrăgita cântăreață Celine Dion, în vârstă de 56 de ani, a vorbit, în cursul weekendului, despre abuzul de „medicamente foarte periculoase”, conform AFP. Declarațiile artistei au fost făcute la postul de televiziune francez TF1.

Celine Dion
Celine Dion a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide. foto Shutterstock (Arhivă)

Amintim faptul că Celine Dion a fost diagnosticată în urmă cu doi ani cu o tulburare autoimună și neurologică rară, numită și sindromul persoanei rigide. Această tulburare neurologică afectează mobilitatea, dar și flexibilitatea corpului. 

Ba mai mult, artista a fost nevoită să renunțe la numeroase spectacole, inclusiv la turneul mondial Courage, care ar fi trebuit să aibă loc în mai 2023.   

În momentul în care durerea a devenit de nesuportat, ea a mărturisit că a „anulat spectacole, m-am trezit minţind, luând medicamente. Poate că am să încerc un antiinflamator, un antispasmodic ori ceva”. 

„Am început cu lucruri mici şi am ajuns la medicamente foarte periculoase, pentru a continua”, a mărturisit ea în cadrul unui interviu realizat în luna mai, la Las Vegas. 

Ulterior, a fost întrebată de jurnalista Anne-Claire Coudray dacă a recurs la „valium” (n.red diazepam). Celine Dion nu s-a ferit să răspundă și a mărturisit că da, între altele”

Fără să am un diagnostic. La început, ajuta un pic. Dar, foarte rapid, trebuia ca dozele să crească”, a adăugat cântăreața. 

Iar atunci când ajungi la un nivel periculos de medicaţie şi nu mai funcţionează, ai două opţiuni: să continui sau să te opreşti să respiri şi s-a terminat

Nu trăi durerea singur. Acceptă să vobeşti despre ea şi să te consulţi. Nu suferi singur. Nu ştiu când, dar voi reveni pe scenă”, a mai spus ea. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite